Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauczcie sie uciszać swoje dzieci!!!

Polecane posty

Gość gość

Bylam dzis u lekarza i akurat miałam takiego pecha że bylo szczepienie. Nie dość że musiałam czekać to jeszcze dzieci wrzeszczaly na pól przychodni. Jak matka moze nie umiec uciszyc wlasnego dziecka !! Nauczcie sie bo do przychodni przychodzą chorzy ludzie !!!

Gość gość
masakra z tymi dziecmi, wszedzie drza sie jak malpy w dzungli, a te mamusie nie lepsze, porazka to wychowanie przez wspolczesne pokolenie mlodych

Gość gość
taka mądra, że jej dzieci szczepione przeszkadzają:/ Żenada. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie dostaniesz jakiś taki zastrzyk ze się z bólu posikasz, serio. Bo skoro nie rozumiesz, że dziecko płacze jak je coś boli to chyba dawno nic cię nie zabolało porządnie.

Gość gość
Kobieto! Sądzę że nie jesteś matką i serdecznie życzę Ci abyś nią nigdy nie była. Sama bylam dziś na szczepieniu z 4 miesięcznym synkiem. To normalne że dziecko placze podczas szczepienia,to je boli . 3 wkłucia to dla dziecka wielki ból. Nie pomoże karmienie,smoczek czy lulanie/bujanie. Ty też byłaś dzieckiem i też się tak "darłaś". Zapomniał wół jak cielęciem był.

Gość gość
Jak, twoim zdaniem, uciszyć niemowlaka, który odczuwa ból i do tego nie rozumie dlaczego tak się dzieje?

Gość gość
Przecież to prowo... Po co odpowiadacie jakiejs nawiedzonej babie...

Gość gość
Pewnie jestes starą panną i gderasz

Gość gość
Oj ja mysle ze ja wlasnie zabolalo! I to porzadnie! Bezplodne swiry wywrotka stad na odpowiednie swoje miejsce "nieplodnosc anttkoncepcja..." jak ten wasz dzial soe dokladnie nazywa?;)

Gość gość
"""""gość dziś Oj ja mysle ze ja wlasnie zabolalo! I to porzadnie! Bezplodne swiry wywrotka stad na odpowiednie swoje miejsce "nieplodnosc anttkoncepcja..." jak ten wasz dzial soe dokladnie nazywa?oczko.gif"""""" I ty jesteś matką, osobą która ma ukształtować małego człowieka? Obyś nigdy nie była tym "bezpłodnym świrem", chociaż może w twoim przypadku to i szkoda. A Autorce być może nie przeszkadzał płacz DZIECI, które płaczą bo boli je zastrzyk a wrzaski rozwydrzonych BACHORÓW, które wydzierają się, bo mamusie nie są w stanie nad nimi zapanować.

Gość gość
Tu Autorka. Chodzi mi o wrzeszczące szczepione dzieci. Takie małe jeszcze nie chodzące. A mamusia jedna z drugą nie potrafią zamknąć im mordy !

Gość gość
dziecko czuje ból to płacze, nie rozumie dlaczego tak się dzieje przecież niemowlęciu nie wytłumaczysz co jest grane. A morde to masz ty tępa kurfo. Nakarmiłaś już swoich 20 kotów? zeżarłaś w samotności słoik nutelli? No to spadaj wykonac swoje zadania dnia :D

Gość gość
autorka taka tępa że aż żal.

Gość gość
Bozszz, czemu cie autorko nie wyskrobali, moja opowiadala mi, ze jak byla w przychodni to ty tak darlad morde jak cie szczepili, a bylas niechodzacym jeszcze bachorem, bachorem ktoremu twoja matka mordy zamknac nie mogla...ech, a wystarczylo cie wyskrobac wyrosniety bachorze...

Gość gość
sama sie darłąś po szczepnieniach

Gość gość
Ty suko! Tobie powinno się zamknac mordę! Myślisz ze matce sprawia przyjemność jak jej dziecko płacze z bólu lub strachu? Nie jest łatwo uspokoić maleństwo które nic nie rozumie. Jak w ogóle można mieć żal o coś takiego! Trzeba być nienormalnym.

Gość gość
Nie karmcie trola.

Gość gość
Szczepienie to żaden okropny ból, po prostu tępe bachory czują, że boli i drą morde, bo nic innego nie potrafią

Gość gość
I ty zdziro bezplodna swirko jeszcze bronisz autorki? Obys nigdy nie miala dzieci sfmato! Nigdy nie zaznasz czym jest placz niemowlaka dla matki bo swirze bezplodny stworzona do tego nie jestes! Nie zrozumiesz swirko szalona bezplodniaczko i nie bedzie ci dane zrozumiec. Zgotujesz sie w tym swoim sosie

Gość gość
Teraz widac ,czytajac matki wasz poski jezyk jakie jestecie tępe dzidy i zgadzam sie ze polskie maciory sa najgorsze. Autorce tematu do pięt nie sięgacie. Zawzięte mendy. Myslicie ze wy i te wasze dzieciaki to pępki calego swiata. Do macierzyństwa trzeba dojrzec,a wy jestescie głupie jak but. Młode i głupie.

Gość gość
Hahaha,tylko was podpuscic . Brawo autorko.

Gość gość
przeciez przychodznia dla doroslych chorych jest zupełnie gdzie indziej niz przychodznia dla zdrowych dzieci ( na szczepienie chodzi się do przychodni dla zdrowych dzieci) wiec to prosty dowód ze to provo.

Gość gość
Szczepienie to ogromny bol. Moje dziecko bardzo zle znosilo. Przecież może doprowadzić do wstrzasu, do krzyku mozgowego, lista NOP jest strasznie długa. Wystarczy przeczytać działania niepozadane z ulotki. Sory, ale jak się wstrzykuje trutke, to organizm się broni.