Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Małgosia Rozenek to niesamowita prostaczka (stwierdzam po Azja Express)

Polecane posty

Gość gość

Polakom ona i Radzio przypadli do gustu, bo sami sa widocznie prostakami i ich bawia takie żarty. Jacy widzowie, taka strawa..Opryskliwa, histeryczka, wariowała jak nie mogła spakowac się bo kosmetykow nabrała z dwa plecaki, koło takiej ksiazke położyc to pewnosc , ze nie ruszy:) Jeden plus. Poza tym ludzi jarają, zarty typu bezczelnego 3 latka "nie mów do mnie teraz", mojej kuzynki dziecko 3 letnie tez tak powiedzialo do matki , a dodam , ze dziecko rozpuszczone jak dziadowski bicz i stad pyskuje mamie. Mysle, ze Małgosia jest rozpuszczona na maxa stad taka wyszczekana i darła jape. Poza tym poziom jej tekstow, dziecinny, poza tym ile oni naobrabiali Renacie d**e i jakie kazania jej prawili, a sami co Rade zdradzal dode z jakas podroba Angeliny Jolie (ta co chwaliła sie ze lody mu robiła), Rozenek kumplowała sie z Kraski zona, a pozniej tylko z Krasko hehe 3 mezow, 2 dzieci z in vitro z cesarki na zyczenie, sztuczne rzesy, sztuczne włosy treska, sztuczne soczewki i najlepsze co ona ma do zaoferowania oprocz wygladu????Bo ladna to jest . Jednak nawet prezenterki telewizyjne muszą byc w miare lotne, a ona nie wie jak sie przedstawic po angielsku i uwaza sie za prawdziwa Victorie Beckham!1

Gość SlowianskaLala
A ja ja po tym.nudnym programie polubilam. Myslalam ze jest pania bez skazy i wad a okazalo sie ze jest zwykla przecietna kobieta bardzo szczera i sympatyczna. Troche rozdarta i zlosliwa ale ktora kobieta taka nie jest:)?

Gość gość
do słowianska lala jak mozna wierzyc telewizji, w sensie, ze wierzyłas , ze jest babką bez skazy, w ogole nie ma ludzi bez skazy i widocznie jestes troche naiwna:)

Nie bierzcie do siebie wszystkiego co pokazuje telewizja, oni tam byli całymi dniami a my oglądamy odcinki które trwają 40 minut. Sklejki sytuacji i wypowiedzi.

Gość gość
Autorka to na bank koleżanka Renulki Kaczoruk albo i ona sama. Mistrzyni kadowania ludzi i komentów na insta

Gość gość
Nie lubię Rozenkowej, a ta Renatę właśnie trochę polubiłam. Mimo, że mogłaby jak niektóe dziewczyny narzekać, że jest np. za wysoka i nie ma jakiejś olśniewającej urody i popaść w kompleksy to została modelką, skończyła 2 kierunki studiów, znalazła sobie sławnego faceta, a teraz sama zaistniała w mediach. Widać, że w programie też walczy o swoje, że się nie poddaje. A, że ma czasem takie trochę " złośliwe" poczucie humoru to dodaje jej uroku, ten program to tylko zabawa i może ma jakąś tam swoją taktykę...Ja ją na swój sposób podziwiam

Gość gość
Tyle co źle zrobiła to, że może nie zyskuje sobie sympatii widzów, ale z drugiej strony nikt nie pomyślał, że to taka taktyka Renaty? Bo przez to jednak mówi się o niej najwięcej z programu... Może jest na tyle inteligentna, ze taka tatktyke stosuje. A Rozenek jak pisałam jakoś nie trawię, po pierwsze wygląda strasznie staro, po drugie jest histeryczką z charakteru, ukrywa ten swój wiek, a widać, że nie może mieć 38 lat bo wygląda na zadbaną 50-tkę. NIe potrafi opanowac emocji i to jest śmieszne

Gość SlowianskaLala
Te dwie modelki sa paskudne. Jaki kraj takie modelki. A rozenkowa jest zabawna i ladna. Wyglada jak prawdziwa kobieta a nie chudy koscisty paszczur renata

Gość gość
Renata przynajmniej wygląda młodo jak na swoje 30 lat wygląda na 25, a Rozenek na 50... No i Renata nie kładzie takiej tapety jak Rozenkowa. Piszecie tutaj, ze paskudna, a same chętnie byście zostały modelkami i były sławne, poza tym ona oprocz tego, ze jest modelka skonczyła 2 kierunki studiów i pracuje umysłowo, wiec to jest kobieta sukcesu czy chcecie czy nie:P

Gość gość
A najładniejsze w programie to są Agnieszka Włodarczyk i ta jej koleżanka Marysia. Bez dwóch zdań. Renata może nie ma pięknej twarzy, ale nie nazwałabym jej tez brzydką i jest bardzo zgrabna