Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham ja ale to niema sensu

Polecane posty

Gość gość

już ze 3 razy zaczynałem pisac znia i nie zawsze mówiła że neikocha itp ale mi odbija powoli nie wiem ina bym w*****ał najgorsze jest to zę masturbując sie wolałbym byc obok niej niz to robić .. no cóż mam powiedziec wie ze jestem zboczony i pisze zboczone teksty do inych lasek wie że jestem nieśmiały itp powinienem ja przepraszac moze ona tez powalone totalnie poco mi to było teraz ja widuje codzienie prawie ..

Gość gość
juz wolałbym iśc do psychiatryka chyba ...

Gość gość
to ma sens, tylko zacznij zachowywać się jak dorosly i o nią zadbaj.

Gość gość
jaki ma sens jak tamten doniej podbija itamten zania biega tez go chyba niekocha zinym też jakims chodzi cochwila iny facet obokniej aja niesmiały patalogia nawet niewiem czy znia próbowac rozmawiac poco to wyraznie powiedziała niekocha ..

Gość gość
musze oniej zapomniec i tyle 9 miesiecy i nigdy na randce .. na dodatek niewiem jakbym znia był czybym był wstanie znia być ale jak ja widuje codzinie to wciaz sie zakochuje przez wakacje zapominałem to nie nanowo woda z muzgu bez sensu

Gość gość
tamten zania chodzi całował ja teraz niby nie poco mi pisała ze jej głupio żemu pozwalała nato apotem gadała ze niechce mnie i jestem przjacielem poco mi muwiła ze jej glupio wogule po 2 miesiacach niepisania i teraz znowu wrzyciu niedojzeje iny mi ja w****** i tyle wexcie mnie zamknicie lepiej .

Gość gość
nieumie sie ogarnac uzalezniłem sie od masturbacji anadodatek mnie to przybija i wogule mi sie sexu chce mam depresje i mi odbije chyba :D

Gość gość
dobra iny mi ja *****ie ajabede dosmierci trzepał przed kompem azmi odbije kiedys taki niebyłem byłem troche walniety ale teraz juz mi zupelnie odwala .

Gość gość
ale trzeba byc rabnietym zeby pozwolic inym by ci ja wzieli alemnie niechce nc sie nieda zrobic .