Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem oooo

wybuchnelam niepotrzebnie?

Polecane posty

Gość sama nie wiem oooo

hej. robie facetowi urodziny za tydzien, kupilismy juz dzis alkohole, 2 skrzynki piwa i wodki. teraz sobie siedzialam przed tv, a on wlazi i otwiera piwo. ja sie wscieklam, bo sobie mysle mialo byc na ur, a ten juz otwiera. on na to ze przeciez i tak starczy bo nie kazdy bedzie piwo pil, a ja na to ze skoro to na ur to mialo byc na za tydzien a a nie ze on juz otwiera. w sumie otworzyl dwa i powiezial z ja chce rzadzic i mu zakazywac a ja ze wcale tego nie chce, ale znajac jego dwa piwka dzis dwa jutro i krata sie skonczy do nastepnej soboty. a on ze ja krzycye i ze to go boli jak tak glosno gadam a nie spokojnie. ale ja juz w sklepie prosilam zeby tego nie ruszal i powiedzial ze ok. owszem moze za glosno sie unioslam ale jak juz zobaczylam go z butelka reku to mnie po prostu ponioslo.

Gość gość
Masz przyszłego alkoholika w domu.

Gość gość
Identyko mój ojciec alkoholik, pamiętam jak w dzieciństwie na swieta krata browaru obowiązkowo.. masakra a i tak otwieral przed i w swieta wcale nie siedział w domu a chodzil i chlał. Kobieto obudz się . Nie funduj sobie piekla na ziemi. a Tym bardziej dzieciom.

Gość sama nie wiem oooo
on nie pije codziennie, gdybym tego nie kupila to by nie bylo i juz, a te kraty nie sa dla niego tylko tez dla gosci. tlumaczylan ze jak to ma byc na nast tydzien to nie na dzis. on mowi ze nie ma potzeby nachlac sie codziennie. chodzilo mi czy nie wybuchnelam za bardzo

Gość gość
Ale jesteś naiwna,gratuluję przyszłego alkoholika.

Gość gość
2 skrzynki piwa i wódki na urodziny? Jezu, to ilu wy gosci zapraszacie? 50? Ja chyba w innym swiecie zyje

Gość gość
Autorko tematu, jeżeli Ty za to płaciłaś, to bardzo słabo wyszło. Alkoholikiem może nie będzie, ale jest nieodpowiedzialny, nie potrafi uszanować pewnych spraw i nie jest to dobry materiał na związek. Ale z tego co piszesz wnioskuję, że jesteś niedowartościowana, masz niską samoocenę i nawet jak nakrzyczysz na chłopaka, który zachował się beznadziejnie (nie oszukujmy się...) to potem masz wyrzuty sumienia i szukać potwierdzenia na forum. Podejrzewam, że taki związek to Twój kaliber intelektualny i Twoje horyzonty i że on dalej będzie taki nieodpowiedzialny, ale Ty, kochając go "za wzięcie", dalej będziesz krzyczeć tylko a potem żałować. Pewnie jeszcze zrobisz mu loda na przeprosiny, bo nie jest taki zły w końcu i ma urodziny do tego... Żal mi takich ludzi, ale jeśli nie zmienisz podejścia, to taka przyszłość Cię czeka - niepoważny facet, Ty krzycząca, ale tak tkwicie w tym żałosnym związku i w sumie obydwoje potrzebujecie siebie