Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Domidomiu

Życie z facetem to katorga

Polecane posty

Gość Domidomiu

Codziennie tęsknię za okresem, gdy byłam nastolatką, beztroską i szczęśliwą. Dlaczego nie zostałam sama tylko związałam się z facetem?? Moje życie to psychiczna udręka, nie ufam mu, ciągle mam jakieś wątpliwości co do jego wierności oraz miłości. Czuję się upokorzona, bo było wiele sytuacji, gdy to ja się poddawałam byleby tylko go nie stracić. On miał wyj****e. Do wszystkich lasek co płaczą miesiące z powodu braku faceta: cieszcie się życiem póki co, bo jak będziecie w związku to płacz będzie codziennie z powodu OBECNOŚCI faceta.

Gość gość
Mów za siebie . Ty sie po prostu zadowoliłaś byle jakim związkiem.

Gość Domidomiu
Nie ciesz się tak prędko tylko przeszukaj rzeczy swojego faceta, sprawdz mu telefon, biling, zainstaluj program szpiegujący, a dowiesz się wielu "ciekawych" rzeczy o nim :) Każdy facet zdradza lub marzy o zdradzie.

Gość gość
a ty musisz z nim byc?

Gość gość
To samo. Gdybym jeszcze raz układała życie byłabym singielka

Gość gość
ja tez bym nie wziela slubu.

Gość gość
22:40 no chyba tylko ten twój fajfus , nie wrzucaj wszystkich do jednego wora, widzialy galy co braly teraz sobie pluj w brode zakompleksieńcu. Nie masz prawa wmawiać wszystkim, ze każdy facet jest taki jak twój czyli zdradza na potęge. Po prostu zle trafilas i zamiast odejść siedzisz z nim.

Gość Domidomiu
Mam z nim dziecko więc po rozwodzie mam małe szanse na jakiś lepszy związek bo kto weźmie 22 letnią rozwódkę z dzieckiem. Męża wolałabym nigdy nie poznać, być sama i szczęśliwa.

Gość gość
znam dobrych porzadnych mezczyzn. wiec twoj problem w jakim srodowisku sie obracasz

Gość Domidomiu
22:45 Broń swojego broń. Tylko najciekawsze jest to, że później właśnie takie jak ty płaczą na kafe, że "mąż ma 4 letnie dziecko z kochanką, a ja mu ufałam" :/

Gość gość
To po co się tak spieszyłaś z dzieckiem? w tym wieku? Ja tego nie rozumiem..

Gość Domidomiu
Wpadka mimo zabezpieczenia :/

Gość gość
Powtarzam Ci jeszcze raz nie każdy jest taki beznadziejny jak Twój facet, skoro w wieku 22 lat już masz dziecko( ciekawe ile ma lat ? - zapewne wpadka ) Do siebie miej pretensje widzialy gały co brały. Musisz być strasznie zakompleksiona i mnóstwo jadu w Tobie az się wylewa na kafeterię całą bo cie w balona robi a Tobie zal d..ę sciska ,ze inne mają normalnych WIERNYCH MĘŻCZYZN :-) pozdrawiam.... P.S. jak na razie to ty tutaj zakładasz temat i się żalisz xD

Gość gość
a jemu zalezy na tym zwiazku? Pracujesz, czy dom, dziecko?

Gość gość
Domidomiu dziś 22:45 Broń swojego broń. Tylko najciekawsze jest to, że później właśnie takie jak ty płaczą na kafe, że "mąż ma 4 letnie dziecko z kochanką, a ja mu ufałam" :/ oooooooooo Buahahhahahhah jak narazie to Ty zakładasz temat na kafe i płaczesz -.-

Gość gość
autorko, jesteś nieszcześliwa i zyczyszwszystkim tego samego?

Gość Domidomiu
Kobiety co ślepo wierzą w wierność facetów są po prostu naiwne. Mój mnie fizycznie nie zdradził(chyba, nie mam dowodów), ale widzę, że od dawna chce, wiele razy mnie zranił różnymi incydentami, kłamstwami, a to boli jak zdrada.

Gość gość
ale trzeba mieć paskudny charakter by zyczyc innym i wmawiać takie nieszczęście jakie się samemu przezywa. dobranoc.

Gość Domidomiu
Nikomu nic złego nie życzę tylko stwierdzam fakt. Jeśli któraś jest na tyle naiwna by ufać facetowi to jej sprawa.

Gość gość
Raczej zycz kazdej zeby nie udupila sie w dziecko bo to jest wlasnie Twoj problem. Jakby nie one to zostawilabys go i normalnie zyla

Gość gość
Wiesz, z tego co czytam na kafe to "wpadaja mimo zabezpieczen" wlasnie takie jak Ty. Dpecyficzny typ ludzi ze specyficznego srodowiska gdzie wlasnie spotyka sie takich facetow jak Twoj. Nie opowiadaj bajek. Wpadke pewnie sama zaplanowalas bo takie jak Ty to wlasnie w wieku 22 juz popychaja wozki zamiast smigac z elegancka torebka na uczelnie, do pracy czy na wyskok z kolezanka. Przynajmniej badz ze soba szczera bonto punkt wyjdciowy do wprowadzenia zmian w zyciu. W wieku 22 lat mozna zmienic cale zycie i wiele osisgnac.

Gość Domidomiu
Nie wiesz z jakiego środowiska pochodzę i uwierz lub nie, codziennie jestem na uczelni, bo studiuję. Żadnej ciąży sobie nie zaplanowałam, bo mąż nie jest ani bogaty, ani wykształcony, żebym mogła później brać jakieś profity ze związku z nim. Kochałam go ślepo i na zabój, nie chciałam niczego oprócz jego obecności i miłości.