Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43 cm w bicepsie

Jestem za aborcją w szczególnych przypadkach ale nie rozumiem kobiet które chcą

Polecane posty

Gość 43 cm w bicepsie

Skrobanki na życzenie.Jak to tak? Życie to nie jest gwno , które sobie z ulgą wysracie! Porzadni faceci nie chcą takich , nie oszukujmy sie -potworów bez uczuć. Bo jednak macierzyństwo i milosc docdzieci jest częścią kobiecości. Na szczęście większość zadowolonych aborcjonistek to różne feministki, gendery, marksistki , liberalistki, lesby i inne dziwne stwory , często aktywne politycznie, na pewno nie przeciętne kobiety. O np te::D http://demotywatory.pl/uploads/201403/1395342662_zttefp_600.jpg

Gość gość
Pozajmuj się przez tydzień dzieckiem w wieku 4-5 miesięcy, to zrozumiesz dlaczego.

Gość gość
zwłaszcza te lesbijki zachodzą przypadkiem w ciążę... a odpowiadając na pytanie: bo nie chcę mieć w tej chwili dzieci. Studiuję, pracuję, narzeczony rozkręca się w swojej karierze, mamy małe mieszkanie, jesteśmy młodzi - dzieci są nam potrzebne jak rybie rower.

Gość gość
Nie każdy lubi i chce mieć dzieci, mimo a antykoncepcji wpadki się zdarzają. Tak, jestem za aborcją , zygota, zarodek to nie dziecko

Gość gość
nie musisz rozumieć.

Gość gość
Nie musisz to ich brzuchy. wolę to niż potem dziecko wyrzucone na śmietnik kapujesz ?

Gość gość
Jesteś zbyt głupi