Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wypada sie do nigoodezwać?

Polecane posty

Gość gość

Hej :) jestem Ania, jestem studentką i mam 22 lata. W liceum byłam zakochana w pewnym chłopaku, ale nigdy nie byliśmy razem. Byliśmy zbyt różni i po prostu do siebie w ogóle nie pasowaliśmy. Takie przeciwieństwa, które mają zupełnie inne cele i wartości. Teraz to wiem, ale wtedy uczucia "wzięły górę"i w ogóle jeszcze byłam jak to się mówi młoda i głupia :D W tym czasie zakochany był we mnie kolega, którego ignorowałam chociaż widziałam, że mu zależy. A teraz żałuję że nie dałam mu szansy, żeby się spotkać i pogadać, wyjść na spacer. Bo czuję że to był bardzo w porządku i pomocny chłopak. Wiem, że trochę późno to do mnie dotarło. Niestety nie mam z nim żadnego kontaktu poza facebookiem. Jak dostałam się na studia to przeprowadziłam się do miasta w którym aktualnie się uczę. Przez 3 lata się z nim nie widziałam. :( Nie wiem czy kogoś ma bo nie ma ustanowionego statusu w związku. A na zdjęciu jest sam. Głupio się odezwać po takim czasie, ale naprawdę bardzo żałuję że nie spotykaliśmy się tak sam na sam :D co sądzicie o tej sytuacji. Nie oceniajcie mnie za ostro. Małolatą wtedy byłam

Gość gość
absolutnie , to mezczyzna jest od wychodzenia z inicjatywa

Gość gość
ale zaznaczę jeszcze raz że go w liceum ignorowałam :(

Gość gość
powtorze sie, facet albo ma jaja albo nie

Gość gość
może masz rację. :( dzięki za odp

Gość gość
bzdura, nie sluchaj glupot. napisz co u niego slychac. masz jedno zycie, juz raz go zignorowalas. napraw to

Gość gość
juz cos mowilam, ja nie bede za facetami latac

Gość gość
Napisz do niego na FB coś tak nie na temat ni z gruchy ni z pietruchy, a jak odpowie, to napisz, że sorry, to pomyłka. Może łyknie.

Gość gość
nie ma takiej opcji. juz pisalam elaboraty na konto "uj" kilka lat temu. pieknie mnie wtedy wciagnal w szantaz. cala sesje zimowa mialam wtedy zap*********a przez niego. skonczylo sie k****a

Gość gość
Nie wiedziałam, że ludziom aż się tak nudzi że muszą się podszywać. Napisałam tylko jeden temat i podziękowanie. Niestety hejt i anonimowość internetu działa tak, że ludzie czują się "kimś" szkoda tylko, że za monitorem komputerów. :D