Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić z dzieckiem na czas porodu?

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie, jestem samotną mamą, nie pracuję, nie mam rodziny ani bliskich znajomych. Zbliża się termin porodu a ja mam 2,5-letnią Olivkę, z którą nie mam co zrobić na ten czas. Myślicie, że mogę ją wziąć ze sobą do szpitala i tam zaopiekują się nią pielęgniarki? A może mogę ją dać na te 3 dni na przechowanie do jakiejś instytucji czy domu dziecka?

Gość gość
Moze sa w twojej miejscowosci przedszkola 24h? Sprobowalabym tez porozmawiac z dyrekcja szpitala, w ktorym masz zamiar rodzic, moze by cos doradzili...,pomogli... Ciezka sytuacja, strasznie wspolcxuje

Gość gość
Idz do mopsu i zapytaj. Powinni ci pomoc.

Gość gość
Hm, a ojciec dziecka? chcesz powiedzieć, że nie masz żadnej rodziny, a ojciec jednego i drugiego olał je zupełnie?

Gość gość
Skąd się biorą dzieci bez ojca?

Gość gość
A ojciec dziecka które się ma urodzić?

Gość gość
ojciec ma nową "żonę" i w dupce swoje dzieci.

Gość gość
Z kim zrobiłaś sobie to drugie i dlaczego?Jak można nie mieć w ogóle znajomych czy chociażby sąsiadów? Jakaś aspoleczna jestes .Zrób sobie jeszcze więcej dzieci

Gość gość
Nie Twój biznes, ile zrobię sobie dzieci. Pewnie mi 500+ zazdrościsz i ci gul skacze i nerwy puszczają przez to. Drugie sobie zrobiłam z tym samym co pierwsze, a że stwierdził, że baba w ciąży to nie to samo, co szczupła koleżanka z biura, to już inna sprawa. Sąsiadów i znajomych mam, ale myślisz, że obcy ludzie wezmą czyjeś dziecko na kilka dni pod opiekę?

Gość gość
kara dla pedofilek powinno byc 10lat wiezienia i zero nicowania d**y

Gość gość
ojciec dziecka ma obowiazek, dziecko w samochod i do pracy mu zawieź, co Cię obchodzi jego panienka on ma wobec dzieci obowiązek

Gość gość
Do pracy, haha... na budowę i niech jeździ na taczkach albo kręci się w betoniarce, dobre...

Gość gość
Poza tym nie mam samochodu a na taxi mnie za bardzo nie stać. A on pracuje kilkanaście km za miastem... Niewykonalne, jak zacznie się poród. Pierwszy był dość szybki, ale bardzo bolesny.

Gość gość
Owszem wykonalne. Po pierwsze informujesz go o tym, ze dostaje corke na czas porodu waszego drugiego dziecka i uj cie to obchodzi, ze on w danej chwili pracuje. Sa urlopy i opcja opieki nad dzieckiem zdrowym, kiedy matka w szpitalu i koniec kropka. Zaczyna ci sie porod i dzwonisz do niego. Jak nie przyjedzie, to sie z nim policzysz potem inaczej. Mozesz popytac sasiadek, czy za drobna oplata nie przypilnowalyby dziecka, taka opcja gdyby tatus zawiodl.

Gość gość
przy następnym dziecku nie będziesz mieć tego problemu, starsze popilnuje młodszego, i tak aż urodzisz z dziesięcioro :D żałosne prowo.... :o