Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilekkk

Ona dzwoni do mnie będąc pod wpływem.

Polecane posty

Gość Kamilekkk

Witajcie. Potrzebuję waszej pomocy, porady, czegokolwiek żebym tylko nie zwariował. Blisko 2 miesiące temu poznałem dziewczynę, która nie powiem ale wpadła mi w oko i to całkiem bardzo. Poznaliśmy się w drodze nad wodę i w ogóle fajnie pięknie. Spędziliśmy cały dzień, wieczór i noc razem ( żeby nie było, do niczego nie doszło więc bez głupich komentarzy poproszę). Po jakimś czasie spotkaliśmy się raz, drugi,piąty od tak, na spacer, później kawę etc. Okazała się tak fajną dziewczyną, że na samą myśl o Niej, szaleje. No ale wracając do tematu.. Później za którymś razem usłyszałem od Niej, że niedawno była z kimś, już co prawda nie jest ale nadal go kocha i nie chce robić mi nadzieji. Trochę mnie to podłamało bo dziewczę do rany przyłóż. Kontaktu nie straciliśmy, no i od tego się zaczęło jak zadzwoniła do mnie ok 1 w nocy będąc kompletnie pijana. Rozmawialiśmy coś ponad godzinę. Później jakoś, wybrałem się na imprezę do znajomych. Przed imprezą jakoś z Nią rozmawiałem i okazało się, że ona również idzie imprezować, po czym będąc na imprezie o 2 w nocy dostałem telefon (była nieco podpita) co robię, i gdzie jestem, czy może przyjechać bo jej się nudzi i rzekomo wszystkich upiła. No i przyjechała, spędziliśmy kilka godzin razem po czym odprowadzilem ja do domu. Od tamtego czasu w relacjach nic się nie zmieniło, kontakt nadal był. Dzisiaj znowu otrzymałem od Niej telefon, też była po imprezie o której nie wspominała , i szczerze nie liczyłem na ten telefon, dopiero jak odebrałem okazało się, że jest pijana. Powiedzcie, co ja mam o tym wszystkim myśleć? Co mam robić? Jest prawie 4 a ja szukam porady na forum bo nie potrafię zasnąć. Pomocy...

Gość gość
No coz z tego co piszesz..to ona ma problem z alkoholem..i ja z taka dziewczyna raczej bym sie bala wiazac...nie chce blizszych relacji a wydzwania do ciebie. Zaangazujes sie a ona powie,ze przeciez mowila,ze nie masz na co wiecej liczyc. Odpusc sobie ta panne.

Gość gość
a moze bez alko wstydzi sie do Ciebie zadzwonic

Gość gość
Menele gdzieś tu się czają UWAŻAJCIE [przyczajony za krzakiem]

Gość gość
Może jesteś taki brzydki i w**********y, że tylko po pijaku można cię oglądać i z tobą gadać? :classic_cool:

Gość Kamilekkk
Z alko nie ma problemu. Za każdym razem jak dzwoni nie słychać bełkotania czy coś, tylko poznaję Ją po tym że jest bardziej wygadana. Tak to bym ujął.