Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bigos89

zakład pogrzebowy

Polecane posty

Cześć! Szukam sprawdzonego zakładu pogrzebowego. Chodzi o to, żeby załatwić formalności pogrzebowe szybko i bezboleśnie. To nie jest łatwy, prosty i przyjemny temat, ale trzeba sobie zdać sprawę z położenia wielu osób, które szukają sprawdzonych firm i nie chcą się naciąć. Podobno fajnie jest tutaj: http://www.hmkosmala.pl/ . Nie daję głowy za ich usługi, bo w sumie sama nie wiem jak tam jest.

Gość gość
Ja szukam jakiegoś sprawdzonego zakładu w Sosnowcu. Może ktoś orientuje się, że czy jest tam jakiś godny polecenia?

Gość gość
Jest, Lilia. Wszystko na tip- top nam załatwili. Trumnę nam ściągneli z dnia na dzień taką na jakiej nam zależało,wszystko inne też bez zarzutu. Polecam.

Gość gość
Aha,jedna filia jest w Sosnowiec -Zagórze, druga, Sosnowiec -Klimontow.

Gość gość
W Sosnowcu dobrym zakładem jest jeszcze http://eden.sosnowiec.pl/ . Również wszystko załatwiają sprawnie i rzetelnie.

Gość gość
Wszystkie formalności załatwił za nas dom pogrzebowy Witwicka, który dobrze wiedział jak delikatnie obchodzić się z nami podczas żałoby. Doceniamy i dziękujemy.

Gość gość
Ja byłam zadowolona z usług zakładu http://uslugipogrzebowekrakow.pl/ . Bardzo dobre podejście do ludzi, wszystkim zajmują się tak, jak trzeba.

Gość gość
U nas pogrzebem zajęła się firma pogrzebowa Hades z lublina. Bardzo dobrze zorganizowany pogrzeb.

Gość gość
Pogrzeb mojej babci zorganizowaliśmy przy pomocy www.zakladpogrzebowy24.pl . Wszystko zostało wykonane szybko, jasno i klarownie. Usługa nie była droga, lecz bardzo konkretna. To bardzo przykra sytuacja, ale prędzej czy później czeka każdego człowieka kontakt z tego typu usługą..

Gość gość
Ze swojej strony mogę polecić kontakt z http://www.pogrzeboweuslugi.pl/ bardzo profesjonalnie działający dom pogrzebowy. Można z nimi współpracować na wielu płaszczyznach, organizacja pochówku jest dopilnowana pod każdym względem.

Gość gość
Znam bardzo dobrze Twój problem. W ubiegłym roku także organizowałam pogrzeb. Jeśli poszukujesz sprawdzonego zakładu, sprawdź ofertę www.firmapogrzebowa-piotr.pl. Posiadają wieloletnie doświadczenie i liczne pozytywne opinie.

Gość gość

Ostatnio brałem udział w organizacji pogrzebu członka rodziny. Postanowiliśmy zgłosić się do zakładu pogrzebowego www.uslugipogrzebowekrakow.pl i mogę powiedzieć że była to dobra decyzja. Firma ta działa bardzo profesjonalnie i nie naciąga na dodatkowe koszty.

Gość headrock

Zakład Pogrzebowy Anubis z Wrocławia pomógł nam przeprowadzić pogrzeb mojej matki. Nie ukrywam, iż bez takiego wsparcia byłoby nam szczególnie załatwić wszelkie formalności. Poza ceremonią, podjęli się załatwienia trumny, transportu ale i krzyża. My nie mieliśmy do tego głowy, odejście mamy było ogromnym szokiem..

Gość mateusz

Ja odsyłam was z kolei do zakładu  Orkus ze Szczecina - www.orkus.com.pl Kompleksowo podchodzą do sprawy, wyręczają przy formalnościach urzędowych, są bardzo pomocni w tych trudnych chwilach. To także zakład kamieniarski, więc zajmują się też wykonaniem nagrobków. 

Gość gość

hieny ! nawet tu ?? !

Gość gośćvvv
7 minut temu, Gość mateusz napisał:

Ja odsyłam was z kolei do zakładu  Orkus ze Szczecina - www.orkus.com.pl Kompleksowo podchodzą do sprawy, wyręczają przy formalnościach urzędowych, są bardzo pomocni w tych trudnych chwilach. To także zakład kamieniarski, więc zajmują się też wykonaniem nagrobków. 

korzystałam i nie polecam bo bardzo drogo oraz nie kompleksowo

Gość gość

czy wy macie jakies poczucie godnosci ? czy tylko kasa sie dla was liczy? ogloszanie na kafe ? zenada

Gość gość

Cena nie zawsze przesądza o jakości i przekonałam się o tym w życiu już wiele razy. Po prostu poczytaj sobie opinie. Teraz każda firma ma swój własny profil na Facebooku albo stronę internetową. Może w wizytówce Google sobie też poczytasz. Na pewno się dowiesz. Ja ze swojej strony polecam Ci zakład pogrzebowy Epitafium www.epitafium.net.pl/ .

Gość gość

Najważniejsze  jest znalezienie porządnego zakładu pogrzebowego, któremu będziemy mogli powierzyć zorganizowanie i przeprowadzenie ceremonii pogrzebowej. Ja osobiście polecam wam skontaktować się z pogrzeby-dudek.pl z Rybnika. Oni mają w tym spore doświadczenie.