Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quagmire

Smiac mi sie chce z tych ludzi ktorzy pracuja

Polecane posty

I nawet nie zauwazaja, ze robia to samo co kazdy wokolo, pracuja xd. Na rano xd. Bo takie jest zycie xd. Kazdy pracuje jak ten wol xd.

Gość gość
xd xd xd masz 16 lat?

Gość gość
Kiedyś mamusia przestanie cię finansować to inaczej będziesz gadał. Nie wiesz co to jest bieda bo jak byś wiedział to inaczej patrzyłbyś na życie. A praca jest czym dobrym dla człowieka. Nie pracując najnormalniej w świecie człowiek dziczeje co widać po twoim przykładzie.

Gość gość
Wielki panicz się znalazł zarobi 150 funtów z granie w weekend jakiejś spelunie. Wielki artysta miernota walący paukami po kolanach w rytm mistrza abdulasa :-D xD

Gość gość
zostaw se smianie jak bedziesz w wieku emerytalnym :-P

Gość gość
nieudacznicy życiowi właśnie tak przedstawiają się światu :)

Gość gość
Sluchaj no glupku. Pracuje rano bo tak wygodniej. Praca jest fajna, rajcuje mnie, szef tez fajny. To co robie to moje hobby i za nie mi placa. Kiedy chce mam wolne - no prawie. Czesto moge pracowac w domu. Za kase firmy rozbijam sie po 4 gwiazdkowych hotelach, pije drinki i jezdze niezlymi autami. A za cos trzeba zyc, mamusia mnie nie utrzymuje.

ja nawet nie wiem co to praca, myslicie ze czytam was te steki bredni? Jak tak lubicie pracowac, to pracujcie, czy ja wam bronie? :Dhahahahahah

Gość autorze
jak się ma schizofreniE i rentę z MoPsu to ok. normalni ludzie pracują albo szukają pracy

Gość gość
jakby nie ci tępi ludzie co na Ciebie pracują to byś srał pod siebie

Wez czlowieku waruj do matki z takimi chamskimi tekstami bo to przez takich cieciow jak ty co nie mysla bo pracuja ta planeta sie pograza w chaosie tepy cymbale.