Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy ja jestem nimfomanka ?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Jestem zona od 12 lat , przez ostatnie lata maz kocha sie ze mna tak raz na kwartal , bardzo mi to doskwiera , brakuje mi bardzo seksu , nie wypelnienia pochwy i orgazmu tylko seksu z czlowiekiem , czulosci dotyku zapachu skory , ciepla bijacego od drugiego ciala , chcialam o tym z mezem porozmawiac ale weszlam dla pewnosci na inne forum i tam duza wiekszosc ludzi z dlugim stazem pisalo ze maja seks raz na rok raz na miesiac i zrobilo mi sie glupio , to ze mna jest cos nie tak?? Chcialabym seksu tak ze dwa trzy razy w tygodniu , czy moze jestem stara nimfomanka? Moze powinnam sie leczyc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
To w艂a艣nie dlatego, 偶e Ciebie kr臋ci mi艂o艣膰 romantyczna, a jego techniczna. Pewnie nie ma od Ciebie wyuzdania, spro艣nych s艂贸w, eksperyment贸w, lodzika z po艂ykiem, tylko w艂a艣nie "wtul si臋 we mnie i za艣nij". To nie dziwne, 偶e si臋 facetowi nie chce i woli poogl膮da膰 mecz, przy kt贸rym ma wi臋cej emocji. Do nimfomanki z takimi oczekiwaniami Ci daleko :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kurwa - lodzik z polykiem , widac ze debil facet odpisal dla ktorego szczytem szczescia jest wyssany fiut . Trafiles kula w plot ! Lubie ostry seks alw z czlowiekiem a nie z gumowym fletem , o tym pisze a nie o romantycznym mizianiu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wi臋c wysz艂o szyd艂o, czy raczej flak, z wora. Ma gumowego fleta, wi臋c tu jest problem: nie kr臋cisz ju偶 go. A 偶e nie chce kompromitacji, to unika zbli偶e艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poza tym, mo偶e tylko Ci si臋 wydaje, 偶e lubisz ostry seks, albo raczej, tylko Ci si臋 wydaje, 偶e seks w Twoim wykonaniu jest ostry :) W pierwszym Twoim po艣cie to jest w艂a艣nie opisane romantyczne mizianie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I jeszcze jedno: czemu kogo艣, kto lubi mie膰 "wyssanego fiuta" nazywasz debilem ? A ten co chce czu膰 "zapach sk贸ry" to ju偶 niedebil ? Niedobre nastawienie, wcale nie jeste艣 otwarta na te tematy...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gumowy flet to wibrator , jak bys sie panie madry nie domyslil a moj maz nie oglada meczy , nie interesuje sie pilka Koncze temat i zegnam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie domy艣li艂em si臋, bo nie u偶ywam. Mi艂ego dnia !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, nie jeste艣 nimfomank膮. Po prostu jeste艣 niezaspokojona. Poszukaj przyczyn poza sypialni膮. 12 lat to nie jest a偶 tak d艂ugi sta偶, no chyba, 偶e jeste艣cie po 50tce. Czy on Ci臋 zdobywa? Czy sam si臋 zaspokaja? Moim zdaniem problem poza艂贸偶kowy. U mnie sta偶 7 lat, seks 2 razy na tydz.- 1 raz na miesi膮c w zale偶no艣ci od r贸偶nych czynnik贸w (np. 2 maluchy, choroby, infekcje itp. ).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
50+, seks 1-2 na tydz, blisko艣膰 zawsze, pieszczoty, dotyk , tulenie, sta偶 29 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie do艂uj autorki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam 41 maz 47 lat .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ludzie co wy pleciecie seks 2 razy na tydzie艅 i nimfomanka? To mo偶e ja jaki艣 nimfoman jestem bo mam prawie chodziennie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie do艂uj臋. tak jest. a bywa 偶e ciuchy fruwaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W tym wieku takie problemy to bardzo cz臋sto si臋 przytrafiaj膮. U nas by艂o dok艂adnie tak samo z tym, 偶e ja potrzebowa艂am troch臋 wi臋cej sexu ni偶 ty a i tak nie uwa偶am si臋 a nimfomank臋 wi臋c ty tym bardziej nawet o tym nie my艣l. Mi pom贸g艂 zakup takie cude艅ka http://freetaboos.pl/dildo-realistyczne-z-przyssawka-p-1856.html Co najlepsze pomog艂o to r贸wnie偶 w relacjach z m臋偶em, poniewa偶 troch臋 go to nakr臋ci艂o i w og贸le jest du偶o lepiej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szeptaniec. Autorka pisa艂a, 偶e nie chce sztucznego fiuta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nimfomanka co chce 2 razy w tygodniu ?! buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahhahahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze jest za monotonnie? Albo za duzo pracuje? Albo ju偶 mu sie nie chce... Zmie艅 co艣, zaskocz go :D Znienacka sie na niego rzu膰. Przejmij inicjatyw臋, daj z siebie wszystko a na koniec pochwal go i powiedz ze oczekujesz tego wiecej i cz臋艣ciej ;) Facet uwielbia byc chwalonym i tym osi膮gniesz sw贸j cel ;) M贸wi臋 Ci to z perspektywy faceta wi臋c mo偶na sie tym sugerowa膰 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo dlugo to ja przejmowalam inicjatywe , juz mi sie nie chce , nic juz mi sie nie chce , moj maz nie pracuje duzo , 6-3 h dziennie, przewaznie zaczyna okolo 10 wiec sie wysypia Mysle coraz czesciej ze czas sie rozstac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
takiemu dziadkowi ko艂o 50. ju偶 si臋 nie chce i to jeszcze z 偶onk膮, na kt贸r膮 patrzy od wielu lat. Z jak膮艣 j臋drn膮 20-k膮 na pewno ch臋tnie by pofiglowa艂, ale z marudn膮 star膮 nie chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣 normaln膮 kobiet膮 kt贸ra jak ka偶da kobieta potrzebuje czu艂o艣ci ciep艂a i seksu. Mo偶e tw贸j m膮偶 ma kogo艣 na boku dlatego tak rzadko uprawia sex z tob膮.

Udost臋pnij ten post