Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To kobiety powinny podrywac facetow, i to metoda bezposrednia!

Polecane posty

Gość gość

Powinny wprost wykladac kawe na lawe, i mowic cos w stylu: "bardzo mi sie podobasz, chcialabym sie z toba umowic". Tak to powinno wygladac. Ja jestem zbyt wazny na to, zeby uganiac sie za kobietami! To one powinny uganiac sie za mna, i mnie podrywac!

Gość gość
Zgadzam sie, tak powinno byc! Niech nie mysla, ze ich c**y sa cenniejsze od naszych fiutow.

Gość gość
Tak, tak. A potem wychodzi na to, że faceci biorą takie dziewczyny za desperatki i puszczalskie. Już to przerabiałam.

Gość gość
9:32 a wy bierzecie facetow za desperatow, i napalonych *****czy. I co? Juz to przerabialem.

Gość gość
W obu przypadkach metoda bezpośrednia świadczy o desperacji. W obu przypadkach należy grać subtelnie. I dobrze się ubrać.

Gość gość
Ja bym chyba nie była na tyle odważna ;) Nigdy nie podrywałam żadnego faceta, zawsze czekałam na pierwszy krok. No ewentualnie wysyłałam "sygnały" typu zalotne spojrzenie :P

Gość gość
I w sumie uważam, ze własnie takie "sygnaly" wysylane przez kobiete powinny być wystarczajacym sygnalem dla faceta

Gość gość
9:42 97% facetow nie odczytuje tych sygnalow. Tak wiev starzejcie sie w samotnosci. Bo jak zapytacie faceta z mysla, ze "a moze sie do mysli o co mi chodzi", "gdzie jest drukarka" (tak jak proponowala jednej dziewczyje tu, jadwiga uwodzenia) to sie co najwyzej dowiecie, ze drukarka jest w pokoju obok. :O

Gość gość
Może powiem to z mojej perspektywy. Marzy mi się scenariusz, w którym ktoś mnie dotyka w ramię, mówi "Przepraszam, upuściła pani coś" i podaje mi różę. :) Cheesy, ale bym tak chciała.

Gość gość
9:45 zalosne... pokroju tekstu "czy bolalo jak spadalas z nieba?" :O

Gość gość
Zapewne tego pokroju, ale ja bym tak chciała. Uwielbiam róże.

Gość gość
9:48 ale tak nie bedziesz miala.

Gość gość
Zapewne nie. Rzadko mężczyźni to robią. Ale nie przeszkadza mi to, mam kuż kogoś, kto daje mi róże. ;)

Gość gość
Tata ci je daje?

Gość gość
Uff... jak ja się cieszę że problem podrywu już mnie nie dotyczy. Ja jestem bardzo nieśmiała - niestety facet który wpadł mi w oko - też. Sytuacja patowa. W koncu zebrałam się w sobie i zrobilam pierwszy krok. Nie było łatwo, ale jakoś nam się udało. Opłaciło się przełamać wstyd. Od 12 lat jest moim mężem.

Gość gość
Kiedy im zalezy, podrywaja. Widocznie czasem nie zalezy.

Gość gość
10:24 widzisz oplacilo sie. A te stare panny niech dalej czekaja na ksiecia, zamiast wziac sprawy w swoje rece. no tak, bo to takie szczęście wyhaczyć sobie jakaś męską pipę na przystanku i się potem z niemota bujać całe lata. To już samotność lepsza. W obecnych czasach faceci w ogóle niewiele wnosza do związku, więc chociaz niech maja jaja

Gość gość
10:51 no to badz sama sfrustrowana stara panno. Ona nie narzeka na swojego meza.

Gość gość
i podrywają tych zajetych :-P

Gość gość
10:51 no to badz sama sfrustrowana stara panno. Ona nie narzeka na swojego meza. urzekła mnie twoja historia, ja tez mam męża, ale to on sie o mnie starał ponad rok. I przynajmniej w tym czasie pokazał ,ze jest facetem a nie damskimi majtkami jak ty

Gość gość
Moja historia? Gdzie tu widzisz moja historie? A meza masz w snach, stara panno. ;)

Gość gość
Moja historia? Gdzie tu widzisz moja historie? A meza masz w snach, stara panno. oczko.gif nie rozumiesz ironii, co:) mam , mam , powiem więcej..on tez wie, ze jest moim mężem:)

Gość gość
A jak masz to udowodnij. Zdjecie obraczki na palcu z karteczka, i data poprosze. a nie wystarczy fiut mojego męza w mojej ręce?

Gość gość
Nie wystarczy, bo wtedy mozesz byc samotna d****** co zarabia w ten sposob. Tak jak myslalem, jestes stara panna. Nara.