Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam bardzo duży problem

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat od lat biorę tabletki anty figura przeciętna 38/40 z 3 tyg temu zaczęłam się źle czuć i słabo pas 90cm po 3 tyg 111 cm dziś 114 co mi jest i do jakiego iść lekarza wyglądam jakbym była w 6 miesiącu ciąży ale to nie mozline mam okres i wszystko jął trzeba i wcale się Ne obzerem a wręcz odwrotnie wieczna dieta ratunku

Gość gość
Od tabletek anty w tych czasach sie nie tyje! Kiedys te stare co mialy ogromne dawki hormonow poburzaly apatety ale dzisiejsze tabletki maja minimalna ilosc hormonow i sie od nich nie tyje! To ze przybierasz na wadze,jesli naprawde jak mowisz wiecej nie jesz musi miec inna przyczyne. Musisz udac sie do lekarza ogolnego a nie do ginekologa.

Gość gość
A, że tak niedyskretnie zapytam, co ze stolcami?

Gość gość
kupe spuszczam na 2razy i naraz nie zejdzie :-(

Gość gość
Możesz zrobić sobie badania tarczycy (TSH, FT3 i FT4). Jeśli coś będzie na halo (porównaj z wartościami referencyjnymi - zawsze są na badaniach) rodzinny będzie miał podstawę do skierowania Cię do endokrynologa.

Gość gość
ja tez mam duzy problem az do kolan w zwisie :-(

Gość gość
Witam no właśnie ja nie mówię że to od tabletek ani ze to ciąża bo to raczej Ne możliwe .... tarczyce mam w normie bo choruje na niedoczynność i jakis miesiąc temu byłam :( wszytsko ok nie mam zaparć nic poprostu pchnięcie mi masakycNie br****czytałam o chorobie lesniewskiego ale zalo objawow

Gość gość
idź do rodzinnego na początek