Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Anex Sport czy Xlander xpulse?

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie, który będzie lepszy. Mieszkam poza miaste i rodzę w grudniu.

Gość gość
Zdecydowanie Anex Sport. Ma bardzo dobrą podwójną amortyzację regulowana i duże pompowane koła. Jest większy od xlandera i lżejszy . Większa gondola . Ja polecam Ci Anex Sport.

Gość gość
Anex wygrywa pod względem , amortyzacji i to regulowanej. Większa gondolka, bardziej zabudowana spacerówka nie mówiąc już o kolorystyce bo w Anexie mega duży wybór

Gość gość
Anex wygrywa pod każdym względem, nie zastanawiaj się bo o niebo lepsze warunki jezdne.

Gość gość
Wspierajmy polski rynek :-) Anex Sport dużo dużo lepszy. Co ważne produkowany w Polsce a nie w Chinach jak Xlander. Większa gondola , wieksza spacerówka i zdexydowanie fajniejszy :-)

Gość gość
Ja tak zrobiłam i kupiłam Anexa:) Nie żałuję bo jazda nim to rewelacja i jest prosty w obsłudze

Gość gość
Anex w porównaniu z x-landerem x pulse ma większe koła , które dużo lepiej poradzą sobie na nierównym terenie. Fajniejsza spacerówka i większy wybór kolorystyczny

Gość gość
W Y P E R D A L A Ć spamerskie śmiecie ze swoim goovnem!!!!!!

Gość gość
Zdecydowanie Anex Sport. Bez porównania. Dużo lepiej amortuzowany . Dużo ale dużo większa gondola. Ja osobiście polecam Anexa.

Gość gość
Z x-pulsem porównał bym raczej Anexa Crossa . Najlepiej na żywo zobaczyć różnicę . Widać, lepsze wykonanie w Anexie i fajniejszą amortyzację

Gość gość
W sobotę porównywałam właśnie x-pulsa z Anexem Crossem. W Anexie fajniejsza spacerówka i nowocześniejszy wygląd. Fajniej zabudowana gondolka. Wybrałam Crossa.

Gość gość
No pewnie ze Anex ale model Cross. Wizualnie trochę podobny do Xlandera ale zdecydowanie lepszy.

Gość gość
Oczywiście że Anex Sport. Jeśli mieszkasz za miastem to Sport będzie idealnym wózkiem . Dzięki podwójnej amortyzacji i dużych kołach pompowanych wózek będzie super się prowadzić a dziecku będzie bardzo wygodnie. Dlatego ja polecam Anex Sporta.