Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

czy macie takie koleżanki

Polecane posty

Gość gość

Czy macie takią koleżanke, po spotkaniu z którą czujecie się źle, zdenerwowane, zdołowane? Przy któej boicie się powiedzieć, że na przykład dostałyście podwyżkę, czy kupiły coś nowego itd, bo zaraz zostanie to skwitowane: tobie sie udało, niektórzy mają szczęście, nie to co ja, ciebie stać na to to kupujesz, mnie nie stać. Jak rozmawiać z takimi osobami? Próbowałam grzecznie, ale nic to nie daje, a najbardziej nie lubię kiedy ona w takich sytuacjach wsadza takie jakby szpilki typu: no cóż, jakbym miała zdolności to skończyłabym jakiś lepszy kierunek jak ty niż socjologię, ale nie mam głowy do nauki. Zbiera się tego coraz więcej. Jest w nie udnym związku, bez przerwy mi się radzi, opowiada, a jak powiem coś nie po jej myśli to zaraz wyciąga mi mój dawny związek, że mi sie też nie udało, żebym się nie cieszyła na przyszłość bo i tak trudno kogoś spotkać a i tak wszyscy faceci to świnie, a i tak jest w lepszej sytuacji niż ja, bo ja jestem sama, a ona jednak kogoś ma , nawet jakjej związkowi daleko do szczęścia. Jak z nią rozmawiać? I czy w ogóle jest już sens. Mamy po 33 lata, więc nie jesteśmy już dawno nastolatkami. Jakieś porady?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować