Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Siostra teściowej zaprosiła nas na swoje urodziny ale UWAGA bez dzieci

Polecane posty

Gość gość

Mamy 2 dzieci, 7 miesięcy i 2 lata i nie wyobrażam sobie aby ktoś był tak potwornie chamski że zaprasza nas bez dzieci. kategorycznie jej oświadczyłam ze dzieci sa czescia naszej rodziny i nie przyjdziemy. Rzeczywiście unioslam się i zwyzywałam ją. Teraz teściowa ma do mnie pretensje że jestem zła i powiedziała mi ze gdyby mogła to by mnie wyrzuciła z mieszkania na bruk. Jakie jest wasze zdanie?

Gość gość
może trzeba było się nie awanturować, tylko kulturalnie przeprosić i odmówić przyjścia. Powiedzieć, że nie macie z kim dzieci zostawić i tyle :)

Gość gość
Ja w tym nie widze nic dziwnego.ja bym nie chcial zeby mi dzieciaki krecily sie po domu.zagladaly tam gdzie nie chce zeby zagladaly.i zeby dotykaly rzeczy ktorych niechce zeby nikt nie dotykal.do siostry przyszly kiedys dzieciaki i uszkodzily nowe meble.dopiero co kupione i ciezko odkladane pieniadze na nie byly.a dzieciak nie rozumie tego.

Gość gość
gość dziś może trzeba było się nie awanturować, tylko kulturalnie przeprosić i odmówić przyjścia. Powiedzieć, że nie macie z kim dzieci zostawić i tyle X Dokładnie.

Gość gość
ale moze to impreza dla doroslych czyli taka gdzies kolo 18/19?

Gość gość
Jesteś totalną wieśniarą bez klasy. Rozumiem, że mogłaś poczuć się urażona, ale gdybyś miała chociaż odrobinę kultury odmówiłabyś przyjścia i zakończyła temat. Jak można kogoś za coś takiego zwyzywać? Teraz twój mąż będzie musiał się wstydzić przed całą rodziną, że się z takim prymitywem ożenił, bo cała rodzinka pewnie szybko dowie się, co z ciebie za element.

Gość gość
Jak jest impreza z alkoholem to normalne ze dzieciakow byc nie moze.

Gość gość
A może to jakaś okrągła rocznica i będzie impreza w lokalu? Przypuszczam, że starsza osobę (i nie tylko) małe dzieci moga denerwować, szczególnie, ze rodzice często nie zwracają uwagi na to, że dzieci sa uciążliwe i głośne.

Gość gość
A jak na imprezie goscie beda sobie palic papierosy to maja robic to przy dzieciach ?

Gość gość
dla mnie to te trochę słabe, skoro wie ze masz małe dzieci...no ale różnie ludzie mają, właściwie to nie jest wasza rodzina :D