Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaOrchidea

Dokonałam wyboru, wszystko mi mówi, że słusznego..

Polecane posty

Gość CzarnaOrchidea

Minęło już trochę czasu, nie odzywamy się do siebie, nie wiem jak to odebrałeś, czy poczułeś się urażony, zapewne Twa duma ucierpiała ale Ty nie jesteś z tych co wdają się w kłótnie, Ty po prostu zachowujesz zimny dystans, właśnie tak jak teraz. Może kiedyś dorosnę do tego by się z Tobą po prostu zwyczajnie zaprzyjaźnić a może po prostu o Tobie zapomnę i będzie nam dane by więcej się nie zobaczyć. To nie był nasz czas, nasze potrzeby się zdecydowanie rozmijały, a i postrzeganie pewnych istotnych kwestii było zgoła odmienne. Została ze mną dobra muzyka, miłe słowa oraz inspiracja by bardziej poznać płeć męską i istniejące różnice w postrzeganiu relacji damsko-męskich.. Teraz już wiem że nie jesteśmy kosmitami, bywa iż różnice płciowe jednak wpływają istotnie na brak zrozumienia drugiej strony. Życzę Ci wszystkiego dobrego, poprawy w Twojej sytuacji domowej (może już nastąpiła?) oraz zdrowia i dużo słońca - przecież nie lubisz zimna.

Gość gośćtulipan
Kocham Cię na zawsze, kiedy się spotkamy?

Gość gość
to do mnie ale ja mam cie już w d***e

Gość gość
na pewno nie do ciebie, bo temat jest na poziomie, a twój post nie :P x orchideo, kiedy tu pisałaś? skąd jesteś, ile masz lat? wstaw linki do tamtych tematów, bo ostatnio namnożyło się tu gości z zaburzeniami i zrobiło bardzo nieprzyjemnie.

Gość gość
i jeszcze pesel podaj bardzo proszę i nr buta

Gość CzarnaOrchidea
15.57 Nie tworzyłam na tym forum podobnych tematów, po prostu musiałam wyjątkowo dać upust swym emocjom i nazbieranym myślom. Wcześniej jedynie byłam obserwatorem czyichś dyskusji. Tak, rzeczywiście można tu spotkać ludzi zdesperowanych czy z osobowością z pogranicza, w każdym bądź razie z nieprzepracowanym bólem. Jestem przekonana, że osoba do której kierowałam swoje słowa nie odczyta ich, nie wydaje mi się by bywała na tym forum. Ale nauczyłam się, że nie można mówić 'nigdy'. Dziękuję za zainteresowanie się postem i pozdrawiam.

Gość gość
Po co ktoś pisze takie wyznania. Załóż sobie bloga .

Gość gość
Anno, to Ty? albo raczej Lenino

Gość gość
gośćTulipan to Jerzy Kalibabka?

Gość gość
Mam w dopie twoje życzenia głupia pipo

Gość gość
poprawa w sytuacji domowej? a co czekasz na mieszkanie socjalne buahaha ? :-D

Gość gość
Pisałaś tu w 2007?

Gość gość
15:49, 17:55 zapiszcie sie oboje na silownie i do lekarza albo zjezdzajcie na stale na ogolna do ludzi swojego pokroju

Gość gość
pepuszki swiata z ogolnej musza zablysnac agresja w kazdym temacie, a prawda jest taka, ze to miejscowe grubasy, prawiki, onanisci, rencisci, gimbuchy, zonkosie z badoo i tinderow

Gość gość
to po prostu kompleksy

Gość CzarnaOrchidea
Nie, nie pisałam tu w 2007, nie jestem też Anną ale mam nadzieję, że kiedyś spotkacie te osoby których tu szukacie.

Gość gość
żadnej kobiecie nie życzę związku z kimś, kto szuka jej w postach gości i do tego jeszcze ich wyzywa zamiast kontaktować się z nią jak człowiek. życia by nie miała taka dziewczyna, tylko jakąś patologię.

Gość CzarnaOrchidea
13.57 W przypadku tych osób wulgarnych, przeskakujących z jednego skrajnego nastroju do następnego muszę się z Tobą zgodzić. Myślę że są tu też osoby, które żyją obrazem jakiejś osoby i cierpią z tego powodu. Niestety za często idealizujemy to co niespełnione.