Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety zmniejszcie wymagania bo przez was wydaje kupe kasy na wygląd

Polecane posty

Gość gość

bo takie chore oczekiwania macie kupujecie jakieś beznadziejne kosmetyki z rossmana z promocji a ja muszę kosmetyki za 200zł bulić za każdy.

Gość gość
to kup tam gdzie te kobiety. w tym sklepie można i męskie kosmetyki kupić, niekoniecznie za 200zł. :P

Gość gość
Nie bo j***e chemia strasznie i syfy wyskakuja. OD mężczyzn oczekujecie bóg wie czego idealnego wyglądu, piekna twarz, żeby używał drogich kosmetyków, pachniał luksusem.

Gość gość
to jakie tobie jako facetowi drogie kosmetyki są potrzebne?? pianke do golenia za 200 zl kupujesz?

Gość gość
Ubierał się jak model i oczywiście wszystko musi być drogie.

Gość gość
Też jestem ciekawa. Napisz jakie to cudeńka stosujesz.

Gość gość
słuchaj fajfusie, jak masz głupie kobiety, to i wybierasz nie to, co chcesz, tylko to, czego one chcą. facet musi nauczyć się wybierać na własny nos jak chce pachnieć; wtedy odróżnić go można od innych tuzinkowych facetów. nie musisz wydawać kroci na kosmetyki, to w końcu twoja forsa, ale , jak słuchasz debilnych kobiet, to nie rozumiem twojej rozpaczy z powodu wydawanej na bzdury forsy :P lecz się, leszczu! :P

Gość gość
szczególnie Baxter of Califonia, Mary Cohr, Taylor of Old Bond Street, Edwin Jagger

Gość gość
buhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa debil!!!!!

Gość gość
takie marki używam to tyczy też golenia .

Gość gość
kosmetolog mi doradza jakie mam kupić kosmetyki więc takie kupuje. Dostałem też próbki innych kosmetyków które śmierdzą kwiatami pedalstwo 100%.

Gość gość
używam toniku, peelingu, maseczek, odżywek do włosów, kremu na noc, kremu nawilżającego, oczywiście codziennie biorę pryszynic, zmieniam gacie itp. i myje zęby 3 razy dziennie dokładnie szczotkując mam ładne i proste zęby genetycznie.

Gość gość
zapomniałem jeszcze używam też kremu do usuwania owłosienia z ciała. Opóźnia przy okazji cebulki włosów zaczynają wolniej rosnąc.

Gość gość
okazuje się, że chcesz, to i kosmetolog ci potrzebny :P używaj czego chcesz, kogo to obchodzi? swoja drogą jak facet debil, to i tona kosmetyków najwyższej marki nie da rady! :P

Gość gość
Pytanie do kobiety czy to wystarczy? czy trzeba jeszcze bardziej się cackać przed lustrem? żeby byc w związku z kobietą?

Gość gość
musisz jeszcze bardziej. zadbaj o wycinanie pazurów u rąk i nóg,chodź do spa i zjaraj się na solarce oraz utleń włosy :P

Gość gość
a najlepiej zrób balajaż :P sprawdź też czy jaja ci nie śmierdzą! :P

Gość gość
inna dziewczyna napisała, że kobiety lubią takich zadbanych mężczyzn ktorzy chodzą np. na zabiegi

Gość gość
o pięty zadbaj bo często o nich zapominacie i rysujecie do krwi komuś ciało! moja 97-letnia ciotka też chodzi na zabiegi i jest b.zadbana, ona lubi zadbanych i zabiegowych pacjentów w domu spokojnej starości.

Gość gość
gość dziś Doradził mi co nie co :) nawet mam od niego kilka próbek damskich kosmetyków ktore pachną kwiatami :D mnie to nie przeszkadza. Dlaczego tak się cackam? bo kobiety mają takie przeogromne wymagania, że trzeba o siebie tak dbać! żebym wreszcie znalazł dziewczyne.

Gość gość
Autorze, depilujesz o***t oraz okolice bikini??

Gość gość
gość dziś oczywiście, że obcinam paznokcie :) myślę czy nie pójśc na manicure i pedicure. Ze solarium jeszcze się zastanawiam myślę iść na natryskowe opalanie co wy na to? gość dziś Pięty mam ładne niczym u atrakcyjnych kobiet. gość dziś oczywiście mimo, że nigdy nie uprawiałem seksu :D