Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba jednak jetem brzydki

Polecane posty

Gość gość

W czasach szkolnych byłem dość nieśmiały, miałem niewielu znajomych, nie imprezowałem i co za tym idzie nie miałem ani odwagi ani okoliczności by poznać jakąś dziewczynę. W zasadzie do spraw damsko-męskich i całej otoczki z nimi związanej niej nie przykuwałem kompletnie uwagi. Myślałem sobie "przyjdzie na to pora jak będę bardziej dojrzały i śmielszy" . Uważałem że jestem przystojny wiec wystarczy że jak się przełamie to nie będę miał. problemów z podrywem. Na studiach poznałem bardzo otwartych ludzi na poziomie którzy pomogli mi się otworzyć na ludzi. Zacząłem sporo imprezować nawiązywać nowe znajomości, podjąłem w końcu pierwszą pracę przed czym w liceum odczuwałem jeszcze lęk. W końcu zacząłem kombinować jak tu znaleźć sobie jakąś drugą połówkę. Zacząłem proponować spotkania...a tu zonk. Jedna dziewczyna nie odmówiła spotkania ale i tak przy pierwszej mojej sugestii odnośnie moich zamiarów wobec niej ta proponowała mi przyjaźń. Zmieniłem ubiór fryzurę, zacząłem słuchać porad znajomych,oglądać filmiki w Internecie nt.podrywu. Zacząłem też wnikliwie porównywać mój wygląd ze znajomymi co bardzo podkopało te podświadomą myśl jakobym był przystojny. Szczerze to nie wiem czy jest we mnie co kolwiek co mogłoby pociągać kobietę poza w miarę słusznym 185wzrostu. Biodra mam jakieś szerokie, klata wręcz przeciwnie do tego wcięcie w talii i wystający tyłek. Chude nadgarstki, dziwne i niesymetryczne rysy twarzy pokryte słabym zarostem . Jestem w miarę umięśniony ale jak ubieram Tshirt to ze swoim bujnym zarostem i klatą węższą od tylka i tak wyglądam z daleka jak gimnazjalista. Jeśli dodać. do tego fakt że nawet żadna ciotka nie powiedziała mi nigdy ze jestem przystojny to juz chyba wiem czemu nie mam powodzenia

Gość gość
No nie dziwie się. Poza tez niezbyt oszałamiającym wzrostem masz wszystkie przybytki które wręcz odstraszają kobiety przynajmniej w teorii bo w praktyce być może poprostu wyolbrzymiasz. Jak byś dał fotkę to zaspokoiłabym ciekawość . anetteccx@o2.pl

Gość gość
daj swoją z cytrynkami ;-)

Gość gość
O raju, musisz pokracznie wyglądać . Nawet nie potrafię sobie wyobrazić faceta z sylwetką kobiety lepiej zbadaj sobie poziom testosteronu bo ewidentnie masz niedobór. Co prawda teraz juz nie wiele zmienisz ale libido na pewno gdyż nie jest ono raczej wysokie skoro dopiero na studiach zacząłeś myśleć o dziewczynach.

Gość gość
Widocznie juz tak zostałeś zaprogramowany genetycznie by się nie rozmnożyć

Gość gość
Widzicie że ma problem, nie dobijajcie go

Gość gość
A pokash się od szyji w dół....ocenię :)

Gość gość
gość dziś xxx To było dobre, skisłem :D

Gość gość
Bystry raczej też nie jesteś skoro z takim wyglądem mimo wszystko uważałeś że jesteś przystojny, a teraz gdy okazalo się inaczej myślisz że niczym innym już nie jesteś zainteresować kobiety. Bardzo Ci współczuję bo naprawdę wątpię byś kogoś znalazł

Gość gość
Może faktycznie takie juz mam geny. Mój ojciec okazał się być gejem i może to nie jest przypadek ze tak wyglądam. Badania zrobię przy najbliższej okazji. Nie było by problemu gdyby nie fakt ze akurat libido mam calkiem wysokie

Gość gość
No tak...bo to provo :D

Gość gość
Minie ci, a tym czasie nie zaśmiecaj puli genowej tak jak tego forum

Gość gość
Mój chłopak ma wcięcie w talii i nie uważam by było to odpychające na pewno lepiej to wygląda niż sylwetka w kształcie ołówka a juz na pewno lepiej niż walki tłuszczu czy wielki bęben. Jeśli jesteś faktycznie szczupły i umięśniony jak on to i tak wyglądasz lepiej niż większość facetów w twoim wieku

Gość gość
Zdjęcia nie wstawie ale szukajcie pod Adam Niedźwiedź z top model