Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

tego sylwestra spedze prawdobnie na kafe

Polecane posty

Gość Turkuć
Znam faceta bez prawka co miał już 3 dziewczyny.

Gość gość
A mnie sie wydaje ze facet z wlasnym domem lub mieszkaniem ma wieksze szanse na kobiete niz koles z prawkiek i studiami.

Prawiczki a driftowaliście kiedys w nocy po plazy albo jechaliście 140km/h w ograniczeniu na 60? :D

Gość gość
I co bedziesz samochodem jechal do lasu zeby dziewczyne przeleciec? Bo.mieszkasz z rodzicami.

Gość gość
Ja przejechalem ponad pol miliona km.a ty rysiu amatorze?

Właśnie ryszard będziesz mieszkał ze swoją przyszłą dziewczyną w swoim samochodzie:D A je nie przechwalając swoją balszają karawele mam i nie musze mieszkać z rodzicami:D🖐️

a co ja licze to? ps mam auto z 2009 roku wiec nawet nie takie stare :D no czemu dla was nawet auto jest czymś nieosiagalnym

Gość gość
Dzieciaku ja już mam 33 lata i od 10 lat jestem żonaty chcesz żebym sobie jeszcze kochankę znalazł:D Po za tym masz jeszcze czas na stracenie prawictwa ale nie możesz być tak sztywny jak kij od szczotki bo odstraszasz ludzi i kobiety od siebie

Rychu powiedz mi szczerze czemu nie mieszkasz sam?, zarabiasz to mógłbyś sie wyprowadzić no chyba ze nie możesz żyć bez mamy albo cały hajs pakujesz w swoją fura jak kilku moich znajomych co tylko o swoim aucie potrafią rozmawiać:D

Gość gość
Ale mamusia nie musi piwoszowi spierac plamek na poscieli.

Piwosz a jak tam twój wał z kołdry? no dobra tu masz trochę racji że trochę kasu ładuje w auto, ale po co mam się wyprowadzać i odrazu tracić calą kase? mam jeszcze czas na takie życie

Ja tu se nie mam zamiaru nikogo obrażać ni hejtować tylko pisze jak dla mnie powinno wyglądać spokojne i w miarę znośne życie dorosłego chłopaka bo do faceta mi jeszcze daleko:D. Na pierwszym miejscu ale to tylko moje zdanie to postawił bym własne spokojne lokum a samochód na drugim bądź trzecim miejscu. Ale ludzie mają różne charaktery wiadomo Se to hehe:D

22lataprzegrywu dziś x Ja wole na zadupiu bo spokojnie:) Za darmola w takiej warszawce bym nie zamieszkał:D🖐️

Ale za ile godzin mi tyle masz? Bo ja za 168 na umowe o prace więc nie obraz sie ale na prace bym sie z tobą nie zamienił bo jestem zbyt leniwy:D. Zresztą jak chodzisz do szkoły to pewnie bardziej ci odpowiada praca na zleceniówce czy tam dziele

dawaj_rente dziś x Jak tam kto se woli. Jak masz duże mieszkanie i starsi ci nie zrzędzą to ok:D

ale to nie zmienia faktu że ponad 3k wyciągnełem we wrześniu i teraz nie rzuciłem całkiem roboty tylko biere zlecenia które mi odpowiadają np ostatnio odrazu po szkole do roboty poszedłem

Nie ma mnie całymi dniami to nie zrzędzą haha Edit: 22:12 mnie ojciec zarejestrował w warsztacie na pół etatu chociaż jeszcze sie ucze.Latka przepracowane już lecą na śmieciówke bym nie poszedł za nic w świecie. Padam na nos dobranoc wszystkim

mając auto mogę se na takie coś pozwolić bo nie jestem zdany na autobusy i moge se jechać gdzie chce i kiedys chce

Gość gość
Jeśli będziesz walić konia to nic straconego!! Zapowiada się cudowny Sylwester!!

Ja se na przykład dzisiaj zaspałem na pks do pracy i to już 3 trzeci w ciągu kilku miesięcy:D:D:D Mam nadzieje ze mi kieras nn-ki nie wstawi bo to sie będzie równało - 10% premii co da mi jakieś 250 zł mniej wypłaty Widzisz rychu jakim nygusem se jestem zeby nawet na popołudniówkę zaspać kurna:D:D:D Dla tego właśnie dzisiaj cie wyjątkowo nie wyzywam bo w zły humor se mam;(

Gość gość
Dash Rysiu dziś Kto jest większą peezdą? Ten kto nie ma prawka ale rucha czy ten kto je ma a tzipy nawet nie wąchał? Jaką mameją trzeba być żeby mając cztery kółka nie ogarnąć sobie chociażby średniej szprotki na miły sexx?? Ja znam gościa,któremu prawko zabrali na dwa lata z szybką jazdę....to się taksówkami wozi od jednej doopy do drugiej i zaliczył więcej sztosów z nimi niż ty z ręką.

Gość gość
Trzeba mieć to "coś".

Gość Ryszardd
Nie martw sie piwoszku wszystko będzie dobrze:*