Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

tego sylwestra spedze prawdobnie na kafe

Polecane posty

Gość Ze rombe
Nie tylko ty. Ja również. Koledzy poszli swoją drogą jak to zwykle bywa towarzystwo się rozeszło. A kobiety brak. Raczej pewne że też czeka mnie biała sala. Ale zadam ci pytanie nie masz większych problemów niż martwienie się o jedną noc ? na 3 miesiące przed?

no bo to jednak przegryw sylwester na forum dla przegrywów :( a wiem że nie mam szans na lepsza alternatywe, rok temu na sylwestra miałem 3 dni picia pod rząd :D a w tym?

Gość Ze rombe
No jest to forum dla przegrywów. A powiedz mi co tu robisz autorze w piątek wieczorem? wszak powinineś chulac gdzieś na mieście,. A jesteś na forum dla przegrywów

bo jestem obecnie przegrywem i nie mam z kim i gdzie isc, rok temu o tej porze gdzies pilem i nie wchodzilem na kafe

Gość Ze rombe
Witaj w klubie, ja nie mam już od jakiś 2 lat. Zaczeło się dorosłe życie, i skończyły się szczeniackie wypady. Koledzy są urobieni albo w pracy, albo w kariery naukowe ( na studiach :) ) albo w dzieci. A mam dopiero 23 lata.

Gość gość
Jak ty będziesz to ja chyba jednak pofatyguje sie na jakąś imprezę bo nie zniosę twojego towarzystwa tutaj:D

Gość Ze rombe
Im dalej tym będzie gorzej. Nie chce cię martwić ale jeśli nie jesteś przystojny to będziesz miał cieżko. Żeby przestać być przegrywem. Ja nim jestem i trudno

w przeciwienstwie do niektórych kafe prawiczków trochę wiecej osiągnełem mam prawko, pracuje, studia robię, ale co z tego jak w rl zyciu jestem przegrywem

Póki co walcze ale co będzie czas pokaże. Byłem z dziewczyną dwa lata i pojechała "na stypendium" do Francji i nie wróciła. Troche mnie to pozamiatało.

Gość Ze rombe
naturalna kolej rzeczy. Mam sąsiada 29 lat. Taki sam przegrywa jak i my. Zero kobiet, zero kolegów. Praca za 2200 zł mieszkanie z rodzicami. Też taki będę

Gość gość
I w kółko klepie to samo mameja Człowiek z takim charakterem zawsze będzie sam bo kto zniósł by jego ciągłe super komplementy kierowanie do samego siebie:D

Gość Ze rombe
Stary, ja też nie jestem skończony. Mam studia i to jakie? Prawo wydaje się że wysoki poziom ale wiesz co przez to mam? Nauki od z***bania, zero kumpli bo koledzy na prawie to tzw. elita nikt normalny, nikt ci na piwo nie pójdzie, każdy tylko z kodeksem i na 3 roku już prawie sędzia :) Mam prawo jazdy Pracy nie mam bo studiuję aczkolwiek na wakacjach byłem za granicą i zarobiłem trochę hajsu. I co z tego ? Nie mam d**y, nie mam z kim się nawalić , nie mam z kim poszaleć. Perspektywy po studiach prawniczych obecnie są mierne, więc pewnie praca za 2 tyś na reke, albo nauka do 30 stki za friko. i co mam ? przegry czy wygryw ze mnie?

najblizej kobiety to byłem w czerwcu jak tutaj poznałem pewną kafeterianke i myslalem ze cos z tego bedzie ale skonczyło się 2 dniowym pisaniem

Ze rombe 21:26 to masz tak samo, czyli na standardy kafe wygryw ale w rl i tak g****o :( bo nie ma z kim isc na piwo

Gość gość
Wygryw i nie ma znajomych:D Ja jestem po liceum bez matury brak brawka i jakoś mam znajomych z którymi zawsze mogę sie napić niektórzy po studiach panie ładny prawiku:D Masz zwyczajnie chłopie trudny i odpychający charakter, więc nie masz i nie będziesz miał kolegów jak sie nie zmienisz proste

Gość gość
Ze też ci sie rychu nie znudzi to całodzienne biadolenie na kafe naczelny prawiku:D

Gość gość
To co wg.was jest wygrywem w realu?kobieta?kasa?praca?

Gość gość
22 ty masz umysł głupiej pannicy z zetki więc nie dziwota ze nie odnajdujesz sie w poważnym studenckim otoczeniu

gość dziś facet bez prawka to pissda a dwa że jestem jaki jestem i nie zamierzam udawac kogos kim nie jestem

Gość gość
Dzieciaku:D facet który nigdy nie miał kobiety to jest większa pisda. A prawko mieszkając w mieście kraków jest zbędne dla mnie

Gość gość
Mapaszynski albo szyc nie mial prawka jak juz nakrecono oficera.w jakims wywiadzie czytalem.obecnie nie wiem czy juz ma.czy tzn.ze byl przegrywem?

Gość gość
Jesteś pewnie jakim dziwakiem z krzywą gębą rysiu ze ludzie cie nie lubią?

rok temu ten piątkowy wieczór spędzałem przy wódzie albo chociaż piwach, a teraz kafełe mi zostało :( X facet z prawkiem ma wieksze szanse na dziewczyne niz ten który nie ma