Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy !

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem uczennicom klasy 2 gimnazjum i chciałbym wam opowiedzieć zięć o zaistniałej sytuacji w jaka niestety się wplatałam. To tak, mniej więcej półtora roku temu, przyszłam do nowej szkoly GIMNAZJUM. Wiecie nowi ludzie, nowi przyjaciele i nowe zauroczenia. I niestety jak to ja "zakochałam " się w takim Kacpru. W głowie miałam tylko go, tylko on, wszytkich innych chłopaków olewalam. ... no właśnie OLEWAŁAM. Kiedy miałam w głowie Kacpra nie zauważyłam, że taki Michal cały czas próbowal ze mną rozmawiać , pocieszal mnie i cały czas był przy mnie, przy czym nie był na trendy. BYŁ KOCHANY . Cholernie kochany. I w momencie , w którym ocknęłam się z tego Kacpra i przejrzałam na oczy, kto tak naprawdę powinien mi się podobać, lecz było już za późno, bo Michał chyba zauważył ze go olewalam i sobie odpuścił ... i- i znalazł sobie Ole.wtedy zobaczyłam ze on traktuje ją jak mnie wcześniej. Był przynieś itd. Najprawdopodobniej niedługo będą razem ( tak uważa 89% klasy ). Pamiętam, że jest ze w tamtym roku coś tam rozmawialiśmy ale to już nie to samo, był znudzony , udawał ze się śmieje, traktował mnie jak wszystkich innych . A wiecie co jest tera? TERAZ mija już 2 miesiąc szkolny a on dopiero dziś odezwał sie do mnie po treningu i na dodatek zapytał " czy Ola i jej koleżanka wyszyly juz ze szkoły . Wtedy moje serce pękło na 1000 małych kawałeczków. Niby jeszcze przez chwilę po gadaliśmy, to kiedy dziewczyny wyszły to on tylko poszedł aż przejdą kolo nas i poszedł z nimi. Najgorsze jest to ze ja go już chyba nie odzyskam, bo on mniej więcej i terenowa się mną około. 4 mies a ta ola około rok. I na dodatek wszystkie dziewczyny go lubią , wiec jeśli Przez ta się ugasić za ola to znalazł by już sobie inną . Proszę doradźcie mi w tym. Kompletnie nie wiem co mam robić. A chce go odzyskać . Pomóżcie ... proszę

Gość gość
nic nie zrobisz :( przejdzie ci

Gość gość
Chyba natrętny. ..teraz Ty nie bądź natrętna do niego. Musisz go przeboleć. Olalaś go.

Gość gość
Dziewczyno weź się za naukę, szczególnie języka polskiego. Chłopakami zajmij się za kilka lat.