Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z kobietą po 40 musi byc okropnym.

Polecane posty

Gość gość
gość 2016.10.08 - Niskie libido? To Ty chyba po za własną ręką nigdy nic nie zaliczyłeś :PxJak się nie znasz to nie oceniaj.

Gość gość
Jestem po 40 i mam cudowny seks z mężem :) a ty udław się teraz własnym jadem :D

Gość gość
Tez jestem po 40ce i mam udany seks a autor zapewne Renie Raczkowska tylko ma ;)

Gość gość
mq

Gość gość
Jesli facet zarabia wiecej to kobieta powinna o niego zabiegac koniec kropka yd

Gość gość
Seks z 40stką jest mega! - znam z autopsji ! :) Mam 25 lat ;)

Gość gość
Jak tam psie pociekło ci na myśl o zapinaniu emerytki? :-)

Gość gość
Kobiety leca tylko na kase i samców alfa a potem płaczą ze ich facet zdradza dlatego uczciwi faceci zostaja sami my

Gość gość
Wszystko zalezy od konkretnego egzemplarza kobiety. Sa takie 40-latki, ze mozna sie na ich widok oblizac, sa takie 20-30 latki, na widok ktorych zdecydowalbym sie raczej wypic szklanke wody zamiast.

Gość gośćlaluna
Ha ha ha ale to jest zwalisty temat,ale porabani ludzie co zaglafaja innym w pipy i i katutasy

Gość gość
qrwa starą rozklapuche posuwać fuuuuu

Gość gość
15:04 nie bój nic, tu na forum grasuje gerontofil skaczący po 60ce a sam nie ma jescze 30ki :-)

Gość gość
Ciekawe dlaczego też potrafi założyć dziennie 15 tematów o analu może dlatego że ten zwieracz to i u 80ki jakoś się trzyma? :-)

Gość gość
Nie wszystkie 40 są sflaczale ,podobno 40 mają wściekliznę macicy :D

Gość gość
Ciekawe dlaczego też potrafi założyć dziennie 15 tematów o analu może dlatego że ten zwieracz to i u 80ki jakoś się trzyma? :-)

Gość gość
Co mnie wścieklizna macicy starej baby obchodzi? Miala swoj czas

Gość gość
Jestem kobieta po 40 i matka dwojki dzieci, dbam o siebie i mam wspaniale cialo jak oktesla to moj maz. Kochamy sie bardzo czesto i jest to nadal cos wspanialego dla nas obojga, w przeciwienstwie do tego co tutaj piszesz jestesmy bardzo aktywni seksualnie i nie mowie tutaj tylko o zwyczajnym sekdie ale rowniez innych milych zabawach ktore nas wzajemnie uszczesliwiaja. Tak wiec drogi autorze nie masz absolutnie racji bo po 40 zaczyna sie druga mlodosc i rodza rozne szalenstwa w glowie :-)

Gość gość
Ale jesteś "gupi". Najlepszy seks jaki miałem do tej pory był z kobietą 42 lata. Wtedy miałem 25 lat. Niestety ja byłem dla niej za cienki bolek. Wiele się nauczyłem wiec wiele jej zawdzięczam :D Nigdy już żadna kobieta mnie tak nie podnieci chyba jak ona. Owszem 20+ są seksowniejsze z wyglądu ale i sztywne jak kłody :D

Gość gość
O tak, lepiej ruszające się jak fryga stare pomarszczone cielsko. Jesteście zboczeni. Stare baby dla mężów lub rówieśników. Synków pedofilki nie ruszać. Pewnie w młodości molestowały małych chłopcow.

Gość gość
40latka to juz próchno.

Gość gość
" https://zapodaj.net/679286e08bec1.jpg.html bleh ale okropienstwo! " Sam jesteś k***a okropieństwo tłuku. Taka babka to marzenie niejednego faceta. Atrakcyjna, zadbana i co najważniejsze - doświadczona. Z żadną młódką nie będziesz miał takich doznań jak z dojrzałą kobietą. Wiem co piszę, bo mam spore doświadczenie w temacie.

Gość gość
Jak macie problem to nikt wam nie karze się kochać z 40+. Podejrzewam że większość z was nie widziała nagiej 40-stki na oczy. Teraz to są zadbane babki, fitness baseny i często mają więcej seksapilu niż młodsze Kobiety. Wiedzą czego chcą i potrafią szczytować w tym samym momencie co Facet bo dobrze znają swoje ciało. Pozdrawiam wszystkie kobiety i nie czytajcie tych głupot troli i prawików :D się rozmarzyłem się :-*

Gość gość
40-latka to emerytka ?!

Gość gość
nie ma co się oszukiwać, kobieta 40-letnia to żółwia szyja i zwisy, czasu nie da się oszukać.

Gość gość
No dokladnie, u kobiet 40+ to juz ci/pka nie tak ciasna jak u mlodej laski (mniej doznań) a skora zaczyna przypominac papier ścierny. Wybór jest prosty:)

Gość gość
dla ciebie autorze faktycznie wybór jest prosty hot Azjatkaa na redtube:)