Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjednataka

Hej mamy dziwna sprawa jak sprawdzić adres IP

Polecane posty

Gość gośćjednataka

Hej może któraś z was wie..Mam nadzieje, że doczytacie do końca...Chodzi o to, że mam podejrzenia, że kolega z pracy coś do mnie ma...tzn nie wiem czy mu się podobam ale od początku: Mam jego meila bo często musimy sobie coś przesyłać po pracy (pracujemy w biurze nieruchomości). Pracuje tam od 4 miesięcy a dwa miesiące temu na meila ktoś przysłał mi wiadomosć coś w stylu, że dawno się nie widzieliśmy, co u ciebie itd odpisałam, że to chyba pomyłka bo się nie znamy itd. Ale facet cały czas coś odpisywał, tak jakby nie chciał urwać kontaktu. No i przyznam szczerze, że specjalnie nie uciekałam od tych rozmów bo fajnie mi się z nim pisało. Pisaliśmy o wszystkim. Raz o seksie. Pewnego razu byłam na basenie i wieczorem pisałam z tym gościem. Coś tam mu wspomniałam, że właśnie wróciłam z basenu. Na drugi dzień w pracy coś tam powiedziałam, ze mam zakwasy itd że bolą mnie nogi. A ten mój kolega z pracy powiedział, że to pewnie po tym basenie. Zamurowało mnie i zatkało totalnie bo jemu o tym nie mówiłam. On zaraz dodał, że mnie wjeżdżałam na parking przed basenem bo akurat przejeżdżał. Zrobiło mi sie głupio bo zaraz mi się skojarzyło, że to on pisze do mnie te meile. Po nim nie widziałam, żeby sie jakoś szczególnie w tym momencie zmieszał ale może dobrze udaje. No i tak pomyślałam, ze może jak mam podanne dwa meile to może można jakoś sprawdzić adres IP żeby wiedzieć czy pisze to ta sama osoba tylko jak to zrobić???

Gość gość
"że mnie widział jak wjeżdzałam na parking" miało być

Gość gość
Na poziomie statystycznego użytkownika poczty e-mail, sprawdzenie IP jest niemożliwe. Ale zgadzam się, że najprawdopodobniej to on z tobą pisze. Zerwij kontakt z tym "kimś".

Gość gość
Kurde myślałam, że można jakoś to sprawdzić.

Gość gość
Niestety nie. Może to zrobić jedynie administrator portalu na którym masz pocztę e-mail.

Gość gość
A ten administrator moze podac IP tylko i wylacznie policji lub prokuraturze na ich wniosek.

Gość gość
Chore. Wez sie ogarnij i nie badz zdesperowana.