Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochany aż za bardzo we mnie.. Co byście zrobily?

Polecane posty

Gość gość

Od miesiąca pisze sobie z chlopakiem ,który nie mial nigdy dziewczyny... A ma 19 lat :/ Pisałam z nim z nudów i dla "beki",ale on bardzo się zakochał. Aż za bardzo. Wysyła mi miliony serduszek i naklejek na fb, pisze o mnie i o sobie jak o wielkiej miłości na zawsze ha a co lepsze zaprosił mnie na ślub swojego brata! Abym zobaczyła ten ślub i opowiedziała mu potem wrażenia.... :/ Zaczęłam go ignorować aby dać mu do zrozumienia że ja go nie kocham?? To pisał wiaodmsoci typu " skoro nie chcesz mnie to nie będę się odzywał " po czym po godzinie znowu pisał abym się odezwała... Jak dlaxmnie to on za bardzo się zakochał i go zablokowalam wszędzie gdzie się dało bo zaczelamcsie go bać, pisał nawet do mojej mamy aby zapytać czy dobrze ze mną! Żal mi go trochę, ale przesadził moim zdaniem. Jestem ciekawa co wy byście zrobiły jakby jakiś chłopak zachowywalcsie jak nwm psychofan...

Gość gość
dobrze ze ucinasz to na samym poczatku. gdybys probowala zerwac po dluzszym czasie, moglby zrobic ci krzywde. toksyczny koles

Gość gość
chory chłopak, a ty niedojrzała skoro mając 19 lat piszesz z kolesiem co wysyła serduszka i naklejki na fb? :O :O :O dawniej 12-14 latkowie byli dojrzalsi niż dzisiejsi 19 latkowie :O