Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

olx za darmo jacy sa ludzie

Polecane posty

Gość gość
Jak czytam o meblach na opał to mi się nóż w kieszeni otwiera. Mam nadzieję że dostaniecie takie mandaty za smrodzenie tym "opałem" że wam się odechce tak grzać.

Gość gość
Jak czytam o meblach na opał to mi się nóż w kieszeni otwiera. Mam nadzieję że dostaniecie takie mandaty za smrodzenie tym "opałem" że wam się odechce tak grzać. X Ja co prawda nie palę bo nie mam pieca ale biedny człowiek jak ma stare meble, deski to myślisz co z nimi zrobi? Bez przesady on też musi mieć ciepło. Ja wiem, że się nie powinno no ale biedny marznąć nie musi...

Gość gość
Na bank nie dostaną mandatu, bo w tym kraju mandat to dostanie babcia handlująca pietruszka na rynku a nie smrodziarze trujący innych palonymi meblami. U mnie sąsiedzi pala śmieci, dym leci z komina taki, że okien nie idzie otworzyć, było zgłaszane policji i nic. Dodam, że to duże miasto, a nie jakaś dziura i nadal zero świadomości. Rzygać się chce na takich, gorsze zło to chyba tylko palacze :/

Gość gość
Na olx nigdy za darmo, bo zaraz się zlezie roszczeniowa patologia. Nie podaję numeru telefonu, więc odsiewam od razu durne pytania, próby targowania się, itp. Jak się pojawi konkretna oferta, wtedy daję numer lub dzwonię do potencjalnego kupca.

Gość gość
O dla mnie temat na dzis. Wystawilam za free kilka zabawek interaktywnych, w dobr stanie, dobrych firm i pierwsze pytanie- czy zabawki maja wsadzone baterie.....

Gość gośćlaluna
Heja mam dziecko z autyzmem i tak sie sklada ze zabawki interaktywne s potrzebne,ja dostawlam pomoc ubranis takze przyjmowalam byl okres kiedy utrzymac sie mysialam z dzieckiem za400zlmiesiecznie zanim otrzymalam swiadczenia pomogli mi ludzie calkiem obcy,wiec szczerze oznajmiam dzieki im z calego serca jestem wdzieczna i nie wstydze sie swego ubostwa,pozdrawiam wszystkich darczyncow

Gość gośćlaluna
Nie wszyscy biedni sa patologia,ani matki z dziecmi

Gość gość
Dziwna sprawa, bo jak mieszkałam na osiedlu naprzeciw domków jednorodzinnych to tam nie biedaki paliły syfem, ale normalni ludzie. Jak kogoś nie stać na opał, nie stać na dom to zawsze można dom sprzedać i się przeprowadzić do bloku, tam palić nie trzeba. Ale nie, jaśnie państwo na włościach, wielkie chaty, a do pieca śmieci...

Gość gość
W domkach jednorodzinnych tez mieszkają biedaki. Co wiecej, teraz ci biedniejsi kupują domki, bo nie chcą czynszu płacić, a potem palą byle czym.

Gość gość
gość dziś W domkach jednorodzinnych tez mieszkają biedaki. Co wiecej, teraz ci biedniejsi kupują domki, bo nie chcą czynszu płacić, a potem palą byle czym. X Pewnie też. Jest jedno ale: Mieszkam w mieście, gdzie działki są drogie, domy są drogie. Więc każdy z domów jest naprawdę duuuuuuuuuuuuużo wart, nawet jeśli wymaga remontu. Za totalną ruinę do rozbiórki dostaniesz kupę kasy, bo działka sporo warta. Ale wolą tacy mieszkać w tych swoich domach i palić śmieciami. Wolą trzymać te swoje "dobytki życia" i "majątek rodzinny" na które ich nie stać, bo przecież to jest "ich dom". A że za ten dom byłoby na co najmniej 2 mieszkania to nieważne. Lepiej palić meblami i śmieciami, bo kasy szkoda, bo "biedni" jesteśmy. Powtarzam: jak kogoś nie stać na dom, nie stać na opał to wypad do bloku. Mam nadzieję, że zaczną mandaty wlepiać, bo smog, oddychać nie ma czym, właśnie dzięki takim "biedakom" w domach za pół bańki.

Gość gość
Ech kurna chciałabym być takim biedakiem z domkiem.... Czynsz 430x12, ale podate od nieruchomosci myślę, ze z 6-7 tys. u mnie wynosi per rok. A wracajac do tematu na OLX sprzedaję tylko elektronikę, bo preferuję odbiór osobisty. Ubrania, zabawki rzeczy po dziecku WSZYSTKO sprzedaję na allegro. Kilka miesięcy temu sprzedawałam ubrania ciążowe w cenie 10-15 pln/sztuka. Ubrania z hm mama, 9fashion. W bardzo dobrym stanie, bo nie miałam jednej pary spodni [rzez całą ciąże i nie ciuchałam tych ubrań non stop. Pisze do mnie dziewczyna czy bluzkę za 10 zł wyślę jej za free. Nie. No dobra to ona weźmie. Wysyłam dane do przelewu i cisza. I tak parę sztuk Nosz qrwa. Nikt nikomu nie każe kupować, ale po co zawraca tyłek? Na allegro wystawiłam na licytację i za każdą sztukę wzięłam nie mniej niż 15.

Gość gość
gość dziś Mówisz, że lepiej odżałować prowizję na allegro i tam wystawić? Ja się właśnie zastanawiam. Mam masę ciuszków po córce, dobre, firmówki, niektóre naprawdę raz ubrane, stan idealny. Wystawiłam za mniej niż połowę ceny, ale chętnych mało:/

Gość gość
Pierd...lę tablicę. Wystawiałam ciuszki po dzieciach, firmówki, mało noszone. Za parę zeta, a jeszcze ludzie chcieli żeby im do domu zawieźć, i się targowali. Większość to albo debile albo mają problem z oczami: pisze wyraźnie, że odbiór tylko osobisty - chcą nr konta, podają adres do wysyłki. Tępota umysłowa. Zaczynam przygodę z allegro. Może bedzie lepiej.