Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to ja gość od Namysłowa przestańcie pisać o Namysłowie

Polecane posty

Gość gość

Ja od tygodnia nie byłem na kafe a wy dalej piszecie o Namysłowie wpadłem tylko na chwilę zobaczyć czy nie piszecie a wy dalej

Gość gość
Skoro nienawidzicie miasta namysłów to po ...kiego chvja o nim piszecie przecież odszedłem zaraz mnie tu nie będzie i jutro pojutrze i nigdy mnie tu nie będzie więc przestańcie o nim pisać

Gość gość
kto raz wszedł na kafe zostaje na zawsze... zmienia tylko nicki a oprócz ciebie o tej dziurze nikt nie pisze

Gość gość
Przecież zrozum od tygodnia mnie nie było na kafe dobrze o tym wiesz bo te tematy pod moją nieobecność to ty zakładasz dobrze o tym wiesz więc nie wmawiaj mi niczego ani wczoraj ani przedwczoraj ani przed przed wczoraj mnie tu nie było ps namysłów to nie dziura bo są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa ps w Namysłowie ZA NIEDŁUGO LATA ROZPOCZNIE BUDOWA NOWOCZESNEJ I WIEKIEJ HALI SPORTOWEJ I REMONT Z ROZBUDOWĄ STADIONU I DWA WIELKIE ZAKŁADY PRACY OBWODNICA A OBECNE ZAKŁADY SIĘ ROZBUDOWUJĄ PS TRZECIA GALERIA HANDLOWA W NAMYSŁOWIE POWSTAJE PS MAMY 3 najlepszy KLUB ZAPAŚNICZY W POLSCE I 2 KLUBY MMA I INNE SPORTOWE JAK BOKS ITD BĘDĄCE NAWET NA OGÓLNOKRAJOWYCH I ZAGRANICZNYCH IGRZYSKACH SPORTOWYCH MAMY BROWAR WIĘC NIE PIERDOL ŻE TO DZIURA

Gość gość
Więc nie pierdol że dziura

Gość gość
PS ja wczoraj się od mojego ojca dowiedziałem że ktoś mu to mówił że kilka lat temu McDonald's chciał powstać w Namysłowie bo to idealne miasto bo tranzytowe i ruchliwe ale mieszkańcy i władzę miast zaczęli protestować przeciwko McDonald's i miasto nie pozwoliło na McDonald's do tej pory McDonald's chce wkroczyć do Namysłowa ale mieszkańcy nie chcą i więc nie pisz że dziura

Gość gość
Więc McDonald's gdyby nie było protestów dawno by w Namysłowie był ale mieszkańcy nie chcą go w Namysłowie

Gość gość
Skoro McDonald's chciał być w Namysłowie czyli namysłów to nie dziura

Gość dawaj_rente
Cześć. Ja tu bywam niezbyt często i dopiero wczoraj zauważyłem,że Cie nie ma. Odchodzisz na zawsze?Czy tylko pauza?

Gość gość
Nie odchodz proszę :( Są tu ludzie którzy cię lubią, jest ich całkiem sporo. Bez ciebie kafe nie będzie takie samo. Ja bardzo cię lubiłam. Zostań :(

Gość gość
Czemu? :( Wiesz ze mieszkam w Namysłowie?

Gość gość
16;06 nie bo nie mieszkasz w namysłowie

Gość gość
Skoro mieszkasz to udowodnij