Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wam też tak zalezy na urodzie jak mnie czy jestem jakas dziwna?

Polecane posty

Gość gość

Tak pytam z ciekawości. Też macie tak, że np. chcecie być najładniejsze w towarzystwie za wszelką cenę, nawet jak macie męza czy partnera to chcecie się też podobać innym itd.? Bo ja tam mam, strasznie mi zależy na tym żeby się podobać różnym facetom i staram sie o to

Gość gość
Albo też jestem łasa na komplementy ;) Może to głupie, ale lubię słuchac komplementów od facetów. Od koleżanek też, choć mniej się dla mnie liczą niż od facetów. jak usłyszę, że jestem ładna od faceta to od razu mam dobry dzień. Jestem pusta, ze tak mam? A i mam faceta od kilku lat i go nie zdradzam, ale jeśli ktoś mnie podrywa inny to się czuje dowartościowana. Tak samo lubię jak mój facet jest zazdrosny o mnie

Gość gość
Też tak mam, i z tego co wiem , co druga tak ma, laski o tym mowia albo pokazują zachowaniem. Tylko wyjątkowe pasztety maja na to wyjebane :P

Gość gość
nazywaj rzeczy po imieniu: jesteś totalnym pustakiem i tyle

Gość gość
myślę, że jesteś trochę zakompleksiona i to bardzo niezdrowo tak uzależniać swoje samopoczucie od innych. Nie, nie mam tak, ale to dlatego, że bardzo dobrze czuję się we własnej skórze więc nie potrzebuję potwierdzenia od innych.

Gość gość
Mam dosyć bycia tzw. tłem, dlatego nie pokazuje sie tam, gdzie jest ktos ładniejszy odemnie i nic z tym nie zrobię.

Gość gość
No bez jaj dziewczyny, myslałam ,ze tylko ja tak mam :D! Nosz kurde, niby mi nie powinno zalezeć, bo mam super faceta, sama tez jestem niczego sobie ;) ale jednak, w towarzystwie lubie jak jestem tą najładniej ubrana, zn ajlepszym makijażem :D no i wgl ta najładniejszą hihi. Dziwne ale tak mam, jak widac nie tylko ja ;D

Gość gość
Może i jestem trochę zakompleksiona, a raczej czuje się zakompleksiona jeśli komplementów na chwilę zabraknie. A jeśli czuje, że się podobam to czuje się pewna siebie, no i tak to jest. Dla mnie wygląd jest chyba jeszcze ważniejszy od pieniędzy (choć one też są ważne, ale na drugim miejscu)

Gość gość
No i dlatego mówię, że to niezdrowe. Bo kiedy ktoś będzie od Ciebie ładniejszy albo się zwyczajnie zestarzejesz to te kompleksy Cię dogonią. Co wtedy?

Gość gość
autorko ile ty masz lat?! ja bym z tobą zerwał

Gość gość
Tak szybko się chyba nie zestarzeje bo u nas kobiety w rodzinie się wolno starzeją ( moja mama i babcia), ale jeśli nawet to med estetyczna w umiarze może dać dobre efekty, tzn. na pewno nie chce przesadzić zeby znowu nie wygladać jak Ewa MInge, ale z umiarem czemu nie. Zresztą ja jestem zdania, ze z drobnymi zmarszczkami nadal można być ładną kobietą, a nawet piękną. Jakbym zbrzydła to robiłabym wszystko żeby wyładnieć

Gość gość
15:23- 26 lat, no trudno, widocznie jesteś jednym z tych facetów co nie lubią jak ich kobieta się podoba..

Gość gość
jestes spragniona uwagi i podziwu brakowało Ci tego w dziecinskwie? moze to z tego wynika?

Gość gość
ale nie będziesz już ładniejsza o młodych, pięknych kobiet. Nie będziesz już zbierała takich komplementów. To dobrze, że jesteś piękną kobietą, ale nie uzależniaj swojej pewności siebie i wartości od urody bo ona na dłuższą metę jest niewiele warta

Gość gość
15:27- No ale niektóre kobiety jak np. była przed smiercia Anna Przybylska są piekne mimo wieku, a ona miała chyba z 36 czy 37. Albo Irena Jarocka, była starsza,a piękna. Czy Grażyna Wolszczak. Więc się da, może po 50-stce już jest z tym gorzej, ale długo można wyglądać ładnie. Tylko nie kazdej kobiecie sie to udaje

Gość gość
A jak juz będę całkiem stara np. będę miała z 70 czy 80 lat to będę przynajmniej miała co wspominać jak byłam młoda :P

Gość gość
Ja mam identycznie jak autorka

Gość gość
ale nie była ładniejsza od młodszych kobiet już nie przesadzaj, więc pewnie sama nie była już tak często komplementowana

Gość gość
Ja tak nie mam. Nie przeszkadzają mi inne atrakcyjne dziewczyny. Jest tyle różnych typów urody przecież. To tak jakbyś chciała, żeby wszyscy uważali, że czerwony to najpiękniejszy kolor. Myślę, że nie podobasz się sobie i dlatego szukasz potwierdzenia, albo jesteś narcyzem. Nie jest to zdrowe podejście. Jak zareagujesz jak ktoś będzie zainteresowany Twoją koleżanką? Masz syndrom księżniczki jak mała dziewczynka.

Gość gość
Bzdura kompletna. Ja mam 48 lat i wciąż słyszę ,że jestem piękna kobietą, ostatnio ktoś mi powiedział..zjawiskowa. Ktoś młodszy o 10 lat. Spójrzcie ile na ulicy młodych i zaniedbanych. Wiek niekoniecznie oznacza utratę urody.

Gość gość
Ja właśnie też tak uważam, że może później po 40-stce już ciężej wyglądać ładnie, ale się da być jeszcze piekna kobieta

Gość gość
15:43 Bez obrazy, ale 48 to już jesteś konserwą. Trzeba umieć pogodzić się z przemijaniem.

Gość gość
15:40- Mam ładne koleżanki więc to nic dziwnego jak nimi się tez ktoś zainteresuje, ale zawsze wolę mieć większe powodzenie od nich ;) Tzn mogą być ładne i się podobać, ale ja wolę podobać się bardziej. Na żywo bym się do tego nikomu nie przyznała żeby mnie ludzie nie uznali za próżną, ale tak jest i tu w necie się moge do tego przyznać, dlatego mnie ciekawi czy inni tez tak mają jak ja

Gość gość
A jakby się trafiła taka z większym powodzeniem to cóż, nie to żebym jej za to nienawidziła, ale byłoby mi przykro i bym się starała jej dorównać

Gość gość
Tak!! Myślałam, że to jakiś mój defekt psychiczny :D Uwielbiam być najładniejsza w towarzystwie, przynajmniej w opinii większości towarzystwa. W domu jest mi to obojętne, ale jak mam gdzieś wyjść, MUSZĘ być odpicowana, żeby dobrze wyglądać. Kocham, gdy ludzie mówią mi komplementy, gdy faceci się na mnie patrzą... No ale taka już jestem :D Ponoć od zodiaku to zależy, jestem lwica, więc wszystko jasne :D Tak, wierzę w horoskopy :D

Gość gość
A ja jestem baranem, szczerze to nie wiem czy wierzyć w znaki zodiaku, ale to, że uparta to się zgadza :P

Gość gość
Masz 26 lat i wierzysz w horoskopy? Musisz być naj? Walczysz o komplementy z koleżankami?:D Nie uważasz, że to żałosne i infantylne? Myślisz, że nikt nie zauważył, że masz obsesję? Znałam dziewczynę, która była łasa na komplementy. Przed imprezami dzwoniła do dziewczyn i pytała o to w co będą ubrane i jak zrobione będą miały włosy. Narzucała się facetom i udawała, że nie rusza jej to, że jakaś koleżanka wzbudza większe zainteresowanie. Myślała, że potrafi się maskować i udawać, że wszystko gra, ale ludzie widzieli ten obłęd. Myślę, że z Tobą jest tak samo. Ogarnij się bo z boku kiepsko to wygląda.