Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boję się przyznać przed rodziną że spotykam się z dużo starszym

Polecane posty

Gość gość

facetem. Zawsze byłam zahukana, nieśmiała i najgorsza, pełna kompleksow. Całe życie interesowali mnie starsi, pewnie ze względów relacji rodzinnych, które odbiły się na mojej psychice. Rodzice nie mają sobie nic do zarzucenia. Typowa katolicka rodzinka.

Gość gość
Po ile macie lat?

Gość gość
Bez przesady, po co Ci taki stary?

Gość gość
jak go dobrze doisz na kasiore to rodzice napewno bedą zadowoleni. Gosć szybko umrze i wszystko twoje :-P

Gość gość
Co w nim widzisz? Niech dziadek szuka sobie baby w swoim towarzystwie :O

Gość gość
Zakochałam się. Potrzebuje wsparcia, miłości, potrzebuje poczucia bezpieczeństwa, potrzebuje ojca. Dla rodziny najgorsze są dwie rzeczy, że on jest żonaty i starszy dużo. Pieniędzy ma dużo, jeśli kogoś to interesuje.

Gość gość
To się nazywa głupia i naiwna młodość :D Pociesze Cie, nie jesteś pierwsza ani ostatnia :D

Gość gość
Widzicie, nawet całkiem obce osoby z forum się dziwią, nie potrafią tego zaakceptować a co dopiero własna rodzina... Co w nim widzę? Dobrego, kulturalnego człowieka, bardzo kochanego, bardzo troskliwego. IMponuje mi swoją wiedzą.

Gość gość
Gostek wykorzystuje Twoją młodość, naiwność i głód miłości. Zobaczysz jak się pojawią komplikacj, to kopnie Cię w tyłek a rodzinki i tak nie zostawi. Jesteś tylko zabawką do seksu i tyle.

Gość gość
idź ty głupia babo myślisz że on zostawi żonkę dla ciebie :D tylko nienormalna osoba bierze się za zajętego później będzie z tobą i też będzie cię zdradzał taki facet to gorszy sort

Gość wef35465765645
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. X W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. X Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... X Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat... X Co więcej kamerki są w już w każdym urządzeniu AGD podpiętym do prądu.

Gość gość
No właśnie, nic dziwnego że się boję, skoro obcy ludzie... :(

Gość gość
Po co marnujesz sobie młodość z żonatym?

Gość gość
Pamiętaj, na cudzym nieszczęściu - żona/dzieci - nie zbudujesz szczęścia. Odczep się od cudzego faceta !!!! :o

Gość gość
Nikt nie potrafi mnie zrozumieć :(

Gość gość
Po co Ci zrozumienie? To co robisz jest głupie i tylko Ty poniesiesz konsekwencje. Znajdź sobie kogoś wolnego i młodszego. Faceci są cwani w domu żonka z obiadkiem czeka, a na boku seksik z małolatą bez zobowiązań. Bądź mądra dziewczyno nie daj się robić w bambuko.

Gość Michał121212
Najprawdopodobniej juz nie jest dziewica, wiec nie znajdzie. bedzie sama do konca zycia... no ewentualnie na nie zobowiazujace ruchanko kogos znajdzie. :)

Gość gość
Napisałam, że nie interesują mnie młodsi... On nie mieszka już z żoną.

Gość gość
gość dziś Nikt nie potrafi mnie zrozumieć x A Ty byś rozumiała głupią i naiwną, która uczepiłaby sie Twojego męża i ojca Twoich dzieci? x Myśl dziewczyno !!! Głową a nie zadkiem :o

Gość gość
Nie było między nami zbliżania, jestem dziewicą.

Gość gość
Michał już daruj sobie te wywody o dziewicach, wielu mężczyzn nie chce dziewic i wolą doświadczone, nie siej propagandy...

Gość gość
Alimenty to nie problem, dużo zarabia, nie musi oszczędzać na dzieciach.

Gość gość
A wczoraj żaliła się tutaj pani z podobną różnicą wieku,że sobie młodość zmarnowała i nie ma już chęci i ochoty być ze starzejącym się 55 letnim dziadkiem.A ciebie za kilka lat czeka to samo.To za duża różnica wieku!

16:18 c***a wola... zapoznaj sie z danymi. Polecam jakas ksiazke z psychologii ewolucyjnej. A jak sie nie znasz, to sie nie udzielaj.

Gość gość
Jak będziesz miała 30 lat on już będzie staruszkiem :O Daruj sobie :O Kim on jest z zawodu, że tak na niego lecisz?

Gość gość
Pocieszam się ta myślą że między Zeta-Jones i Douglesem jest taka sama różnica wieku.

Gość gość
jest kierowca mzk, zarabia duzo i ma stabilna prace co daje mi poczucie bezpieczestwa i mozliwosc rozwoju za jego pieniadze