Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam koleżankę 30 lat

Polecane posty

Gość gość

Ma męża 3 lata starszego, ona wlasna działalność projektowa, bardzo zadbana, wysportowana, zawsze wygląda jak milion dolarów, on dobre stanowisko w IT, przystojny, maja ladne, luksusowe mieszkanie, wyjeżdżają na egzotyczne wakacje, żyją na bardzo dobrym poziomie, bo sporo zarabiają. Zazdroszcze jej troszkę, ale... no wlasnie ale nie mają dzieci i nawet nie planują! Dlatego uważam, ze są rozpustni, bo mogliby mieć np. troje dzieci i dać im bardzo dobre warunki.

Gość gość
Egoisci i karierowicze! Nie chca mlodych Polaczkow rodzic. A ty mozesz tylko zazdroscic bo pewnie sama masz mala gromadke.

Gość tumiwisizm
być może jest jakaś przeszkoda o której nie wiesz , takich związków jest sporo , na przykład Grażyna Torbicka już ma 56 lat i dzieci brak a jej mąż lekarzem jest

Gość gość
O matko... tak muszą mieć dzieci, bo inaczej nie wypełnia obowiazku szlachetnej polskiej rodziny

Gość gość
No widzisz jacy podli ludzie?? Wolą żyć dla siebie samych a nie dla dzieci... Szok!!

Gość gość
ja lubie dzieci i sama je am ale jesli ktoś nie chce to nie potępiam go dlatego że ma inny pogląd na życie.Każdy ma swoje życie

Gość gość
Puknij się w głowę, nie chcę i nie muszą, sama jestem w takiej sytuacji. Świadomie. Tak chcę i to moje życie i nie znoszę życzeń, dużo dzieci. Jakbym chciała to bym miała.