Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jednak marihuana pomaga

Polecane posty

Gość gość

Mam rwe kulszowa i drugi tydzien juz skamle po novach,moja corka przyniosla mi wczoraj papieros z marihuana,za namowa meza zapalilam to,w smaku okropne prawie zwymiotowalam,ale zachecali to wypalilam caly,zaraz mi sie zrobilo lekko i nie czujac kompletnie bolu przekrecilam sie na bok. Jestem w szoku bo nic mi nie bylo zyje i na dodatek nie boli az tak'zaraz po papierosie to nic nie bolalo,teraz boli ale duzo mniej.

Gość tumiwisizm
znam kilka osób, które odstawili lekarstwa , na których tylko farmaceuci zarabiają , natomiast sami się wyleczyli , na przykład kolega Robert, wysokie chłopisko, szczupły jak gwóźdź, w wieku 40 lat z powodu ciężkiej pracy fizycznej padł na kolana , na kolanach doszedł do przychodni i do lekarza , był 6 miesięcy na L-4 , LEKARSTWA Z APTEKI nie pomagały , leżał i cierpiał aż zaryzykował i zaczął palić te liście , liście pomogły , teraz Robert biega i skacze jak kozica i wcale nie jest uzależniony od tych liści, które pomagają na wiele chorób ! prawnie to jest zakazane ale skoro pomaga na wiele chorób to zostawiam do przemyślenia !