Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w nim, a on ma mnie gdzieś.

Polecane posty

Gość gość

Nieodwzajemniona miłość boli jak cholera. Nie chciałam a się w nim zakochałam. Po co mi to? : ......(

Gość gość
pokaz nam nogi a jemu cycki i wszys y bedziemy cie kochać ;-)

Gość gość
O co chcesz się założyć? Cokolwiek to nie będzie przegrywasz wszystko. Bylam dla niego miła, mówilam do niego, że lubię kiedy jest taki otwarty itp. A on zamiast kontynuować to co było fajne, miłe zrobił się oziebły i chamski. Dawałam znaki on ich nie wykorzystał wręcz przeciwnie oddalał się. Przestał odwiedzac miejsce w którym miał okazje mnie widzieć. :( Teraz wiem, że nic do mnie nie czuje.

Gość gość
co to za miejsce?

Gość gość
Czy to ważne co to za miejsce. Ważne że on ma mnie gdzieś a mnie to boli.

Gość gość
moja buda. no może i fakt, że nie ogrzewana, a i w misce mi sie za bardzo nie przelewa - ALE O MNIE MA CHODZIĆ CZY O KASĘ??? holerny materjalista!

Gość gość
Tak boli ale co masz zrobić? Nic nie zrobisz. Widocznie to nie to skoro facet nie jest zainteresowany. Mnie też to spotkało. Na początku bolało ale powoli przestało. Trudno, idziesz dalej i nie patrzysz za siebie.

Gość gość
a wam się co wydaje, cipska nieprzemożne? że jak WAM się spodobał, to facet ma rzucić wszystko i być z wami?? :O a co masz mu do zaoferowania? co ma do zaoferowania przeciętna POlczyna? która łączy w sobie NAJGORSZE cechy kobiet wschodu (zaawansowane kurrestwo) i zachodu (tępy feminizm) ? pomijając już wymownym milczeniem jej marną urodę ? phi. lepiej być samemu i mieć spokój, raz na jakiś czas wyruchać dziwkę albo pannę w klubie. a nie brać sobie na łeb POlczynę 💤

Gość gość
dziw/karze aspirujący do dziewic albo z licznikiem 1? takie was bardzo kulturalnie spławią, jak się dowiedzą o waszej przeszłości.

Gość gość
nie zrozumiałaś cipo ordynaryjna. PO CO współczesnemu facetowi żona (baba na stałe)? wyłącznie problemy i kłopoty. sikam wam w pyszczki POlczyny :D

Gość gość
Kto powiedział, że ja chce go za męża oszalałeś.

Gość gość
22:47 takiemu chamidłu to tylko d***** dadzą za kasę, inne odejdą po zrozumieniu, z kim miały przez chwilę do czynienia :D

Gość gość
a tego 19:56 to, znając życie, laska rzuciła za wątpliwy charakter a on sobie wmawia, że to przez kasę lub jej brak :D same pajace tutaj siedzą :D jedźcie szpanować do Tadżykistanu, może coś złowicie

Gość gość
22:54/58 dokładnie. Zauważyłam, że tylu na kafe ostatnio sfrustrowanych facetów, że dramat. Zero mrytorycznej rozmowy z takim tylko roszczeniowiec. Faceci jeżeli będziecie tylko wymagać od innych, a nie od siebie, to szykuje się starokawalerstwo. Kobiety lubią facetow pewnych siebie a nie takich którzy nie potrafią wziąć odpowiedzialności za swoje życie.