Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki, po co nam właściwie mężczyźni?

Polecane posty

Gość gość

Kobietki, po co nam właściwie mężczyźni, pomijam oczywiście kwestię seksu.

Gość gość
No fakt dzis kobiety sa strasznie meskie

Gość gość
nie wiem po co tobie, ja wiem po co mi :)

Gość gość
Jak to jest , że na pytanie do kobiet odpowiadają głównie mężczyźni ?

Gość e3453534534
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. X W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. X Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... X Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat... X Co więcej kamerki są w już w każdym urządzeniu AGD podpiętym do prądu.

Gość Ewa333333
dla przyjemności

Gość gość
tak szczerze to: - by mieć stabilizację społeczną, wiadomo jak patrzą na samotne kobiety - by mnie zapłodnił - by finansowo było wygodniej - by dbał o auto i elektronikę gdyby nie pierwsze 2 punkty olałabym ciepłym moczem

Gość gość
hmm... - by mieć stabilizację społeczną, wiadomo jak patrzą na samotne kobiety  ( wystarczy dobrze zarabiać, a w dzisiejszych czasach kobiety bardzo dobrze sobie radzą finansowo , bo się starają, faceci, nie odkryli jeszcze tego :) - by mnie zapłodnił -> ( z tym zawsze mozan polemizować ;) ) - by finansowo było wygodniej -> ( patrz punkt o stabilizacji społecznej, facet potrafi być obciążeniem finansowym ) - by dbał o auto i elektronikę ( są całe szczęście serwisy samochodowe , a co do elektroniki, to zawsze można znaleźć pomoc wśród kolegów , niektórzy faceci też korzystają z ich pomocy) Czyli , moi drodzy faceci znajdźcie jakiś powód, bo jak tak dalej pójdzie to rzeczywiście biada wam biada.

Gość gość
- do przytulania - do rozśmieszania - do kłócenia - do rozmów o wszystkim i o niczym A tak to ze wszystkim sobie można poradzić. Samochód, elektronika, kanalizacja - można się nauczyć. Regularnie naprawiam mój sprzęt, intuicja i internet mówią mi jak. Naprawiłam sobie spłuczkę kiedyś i piekarnik. Ale miło, jak on to zrobi. Lubię też się kimś opiekować.

Gość 43 cm w bicepsie
10:31 jak się ma duzo pieniedzy to większość tych punktów da się spełnić bez drugiej osoby.Pytanie tylko czy wy kobiety wolicie żyć samotnie nawet bogato czy z odpowiednią osobą? Czyli z takim mężczyzna/kobieta ktorym można zaufać , który potrafi kochac szczerze i dac cos od siebie , a nie tylko przyssać się jak pijawka.

Gość gość
Tylko gdzie jest ta odpowiednia osoba? I czy ta odpowiednia osoba nie zmieni zdania i nie przestanie być odpowiednia za chwilę , jak już skorzysta z dobrej sytuacji finansowej kobiety?

Gość 43 cm w bicepsie
Ale ja nie napisałem, że kobieta musi byc koniecznie bogata tylko że nawet samotne życie bogacza nie musi byc idealne. No i ja wiem , że trudno jest znaleźć "odpowiednią osobę" w tych matetialistycznych czasach.

Gość gość
A przyszło Ci do głowy to, że kobiety ( mowa o tych normalnych, nie o tipsiarach i tych , które w spoosób sztuczny/ zrobiony , ale jednak przyciągają właśnie tych, których chcą przyciągnąć czyli facetów przy kasie bo ktoś je musi utrzymywać) bardziej patrzą na to niewidzialne porozumienie dusz, odbiór na tych samych falach, a nie na kasie?

Gość gość
kobietom nieprzyjemnie pachnie z krocza

Gość gość
nieprzyjemnie pachnie jak się człowiek spoci,a kobietom tak z p***y wali,że niejeden wrażliwiec mógłby nie przeżyć spotkania z tym smrodem

Gość gość
do autorki: to wnieś meble na szóste piętro, albo niech sie samochód zepsuje, to sama zrozumiesz.

Gość gość
gdybym wniosła meble to p***a by mi się tak spociła,że mogłabym cię smrodem zabić

Gość gość
Meble na szóste piętro wnieść? Wnoszą pracownicy sklepu. A jeżeli miałabym to sama zrobić, to pogłówkowałabym i zadała pytanie jak powstało Stonehenge albo statuły Moai na Wyspie Wielkanocnej. W przypadku samochodu - internet, książki, mechanik.

Gość 43 cm w bicepsie
a ci praciwnicy sklepu wnoszacy sprzęt to jakiej sa płci? To samo mechanicy samochodowi, ile tam jest kobiet.Jesli jestes konsekwentna i twierdzisz ze faceci sa niepotrzebni to znajdź sobie baby co ci będą wnosić mebke albo naprawią samochód...

Gość gość
Ale to wnoszenie mebli i naprawianie samochodu to są usługi , a konkretnie usługi za które się płaci niezależnie od płci ( obcym ) facetom, a dokładniej firmom w którym ci faceci pracują , dokładnie tak samo jak sie płaci ( obcej ) pani fryzjerce za obcięcie włosów. Mało ktróy facet sam potrafi naprawić samochód, skoro już o tym mówimy, a zaprowadzenie samochodu do warsztatu, to jaki to problem, a jak samocchód nie chce ruszyć, to można zawsze zamówić lawetę ( faceci też tak robią).