Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

To zaskakujace że wiekszosc facetów na kafe nie ma prawa jazdy

Polecane posty

albo w sumie nie zaskakujace bo tu 90% to prawiczki z fobia społeczną, normalni faceci w rl maja prawko i samochód

Gość gość
A ty sie za normalnego uwazasz?:O Dopiero mi osiagniecie zyciowe prawko:O Jestes zalosny wiesz:O Przesiaduje przegryw na kobiecym forum i uwaza ze jest kims:O To ci powiem jestes zerem tak samo jak inne przegrywy. Niczym sie nie roznisz dla mnie. Amen

osiagnełem wiecej niz kafe prawiczki i pod tym wzgledem jestem normalny, nawet pewna kafeterianka przez 2 dni była mna zainteresowana w sumie to ja bardziej ale ze mna pisala

Gość gość
Piertolisz wkoło to samo :o uposladzie.

Gość gość
Nie moge znowu rysio i jego filozofia.ide chyba lepiej na film o Beksinskich ,dyskusje z rysiem do niczego nie prowadza.

Gość prawictwo pospolite 152
może dlatego , że samochód to wydatki .. Ja nawet jakbym poszedł do pracy to nie kupiłbym sobie auta , bo szkoda byłoby mi pieniędzy .. Skoro nie chce auta to po co mi prawko ?

Gość gość
I znowu to jego żałosne p********ie, ze też sie jemu to nigdy nie znudzi:D. Powiedz mi gdzie twoje mieszkanie mamejo?

Gość Argen
Ja prawka mieć nie mogę - słaba koncentracja, czasami miewam też "zawieszenia".

Gość gość
Nie no pospolite prawictwo prawko jednak jest przydatne.trzeba sporo czasu poswiecic zeby je zdobyc.ale od tego co rysio wypisuje to mnie nie dobrze sie robi od tych schizow jego.ja mielem kat.B przed 18 rodzinami.uwazam ze rysio nie powinien miec prawa jazdy bo jesgo stan psychiczny jest zagrozeniem na drodze.

Gość gość
Fajnie ale pamietaj ze stwarzanie zagrozenia katastrofy w ruchu ladowym jest karane wiezieniem.a jak jeszcze kogos zabijesz albo zrobisz kaleka to pomysl jak trafisz do wiezienia co beda robic z toba wspolwiezniowie????!!!

no co było ślisko to zblokowaly mi się koła i tak wyszło :D ogarniam jazde nie to co wy prawiki

Gość gość
To dobrze ze ogarnniasz.ale kamerki rejestratory jazdy sa w powszechnym uzyciu.ktos cie kiedy nagra i ja ci zabiora prawka to ty bedziesz njwiekszym przegrywem na kafe.

Gość tumiwisizm
Polska to kraj bardzo ciekawy , tu w Polsce spokojnie po kilku latach studiów zaliczysz tytuł magistra w konkretnej dziedzinie , jeżeli masz ochotę zaliczyć doktorat to za dwa-trzy lata zaliczysz doktorat , możesz posiadać nawet kilka fakultetów ale odnośnie zdobycia prawa jazdy na pierwszym egzaminie zostaniesz uznany za debila, na drugim egzaminie już będziesz imbecylem, na trzecim egzaminie będziesz uznany za poganiacza bydła , potem to już z górki , za 37 podejściem do egzaminu na prawo jazdy to Egzaminator powie : dlaczego nie zostało w aucie włączone ogrzewanie ? zmarzłem w tym aucie , weź spadaj i zapisz się na kolejny egzamin ! 50 razy zdawać egzamin na prawo jazdy to fantastyczny pomysł na zasilenie 500 plus , poza tym, jeżeli jakiś Niemiec czyta , że w Polsce należy 50 razy zaliczać egzamin na prawo jazdy to faktycznie ma prawo uważać, że Polak jest debilem , skoro Polak podchodził do egzaminu 50 razy i nie zaliczył to znaczy , że nie posiada kończyn górnych i dolnych i ma chorobę Downa , każdy Polak powinien zaliczyć egzamin prawa jazdy za pierwszym podejściem ale celowo z Polaków robią chorych na choroby psychiczne i Downa , śmieją się z Polaków i nawet mordują Polaków , Angola przekonały media, że Polaków na wyspach można spokojnie zamordować i nawet nie ma kary , więc Angole mordują Polaków na zasadzie - o jednego Downa mniej !