Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajoma oszalała przez obce dziecko obudziło instynkt macierzyński jak pomóc

Polecane posty

Gość gość

ma tylko matkę i męża matka mieszka w pl mąż marokańczyk teraz jest w polsce, ona została w maroku w jego domu rodzinnym, obudził się w niej instynkt macierzyński ( nie mogą mieć dzieci) ale z tego co wiem to już jakaś choroba psychiczna może być, chłopiec o 10 lat syn siostry męża już przed nią ucieka ona ciągle za nim chodzi przestała jeść, nie dba o siebie nie ma pieniędzy bo nie pracuje, mąż w polsce przyjecał do pracy ale już sam nie daje sobie z nią rady, mówi że jej nie poznaje, nagabuje dziecko, leczyć na bezpłodność nie chce bo ona uwaga chce mieć już odchowane dziecko, nic do niej nie dociera, nie chce sobie pomóc a w dodatku to kraj arabski drogie bilety lotnicze, nie wiadomo jak ściągnąć ją do domu nasza wspolna koleżanka poradziła mężów by wziął ją za fraki i ta ja stoi zaciągnął na lotnisko, w pl łatwiej by ją było leczyć :( nie wiadomo ja pomóc, nie ma innej rodziny poza matką i mężem

Gość gość
obudził się instynkt macierzyński do obcego dziecka ta silny że to już obsesja lub choroba psychiczna

Gość gość
Ja pdl. Używaj znaków interpunkcyjnych! Co za sieczka. Tego nie da się czytać. Znajomą za mordę i do Pl. Leczyć psychiatrycznie, a później wspierać przy adopcji.

Gość gość
ale skad Ty to wszystko wiesz w ogole? tylko od meza? na odleglosc ciezko jest ocenic, czy to obsesja czy nie obsesja, prawda to czy nie itd;