Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona1233

zagubiona

Polecane posty

Gość Ona1233

1,5 miesiąca temu, spędziłam noc z bratem mojej przyjaciółki, spotykaliśmy się przez jakiś czas ale zmieniła się nasza sytuacja życiowa i kontakt się urwał. Tydzień temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży ;( Cały świat mi się zawalił.. Problem w tym, że nie wiem czy powinnam powiedzieć o tym ojcu dziecka.. Pierwszą moją myślą było żeby zostawić tą wiadomość tylko dla siebie. Nie wiem co robić :(

Gość gość
Kluczbork – miasto i gmina w północno-wschodniej części woj. opolskiego, w powiecie kluczborskim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Kluczbork. Według danych z 31 marca 2011 r. miasto liczyło 24 962 mieszkańców. Wikipedia Powierzchnia: 12,35 km² Pogoda: 6 °C, wiatr płd.-zach., 6 km/h, wilgotność 95% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 25 910 (2006) Czas lokalny: sobota, 22:59

Gość gość
Dorosnąć w ekspresowym tempie. Powiedzieć o dziecku jego ojcu. I zacząć wspólnie myśleć o Waszej rodzinie. Życie podjęło za was tą decyzję.. Jesteś odpowiedzialna za życie swojego nienarodzonego dziecka. Stań na wysokości zadania. Wszystko się Wam ułoży. Powodzenia.