Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćilys

Stosunek przerywany, seks przed miesiączka

Polecane posty

Gość gośćilys

Hej, chciałabym sie Was zapytać.... jaka jest szansa zajścia w ciąże jeśli z mężem uprawiamy seks przerywany. Tzn przed końcem on wyjmuje i pomagam mu dojść ręka wiec w sumie zawsze mam pewność ze kończy poza mną. Drugie pytanie... w tym miesiącu uprawialiśmy seks przed wczoraj i wczoraj bez zabezpieczenia do końca a dziś powinnam mieć miesiączkę - czy z tego stosunku moze byc ciąża? Mam długie cykle ok 33 dni W sumie mam nadzieje ze tak bo ja bym chciała drugie dziecko ale maz wciąż niezdecydowany... :)

Gość gość
Każde dziecko wie że stosunek przerywany tak czy siak może skończyć się ciążą. :o Jesu.

Gość gośćilys
Wiesz co kochamy się tak właściwie od 3 lat z przerwami i nic :) także.... :)

Gość gość
Także poczytaj może o niepłodności wtórnej bo może stąd ten ''fart'' trzyletni. :D

Gość gośćilys
Spoko spoko wszystko wiem... nawet nie dopuszczam takiej myśli do siebie, chciałabym sprobowac postarać sie o dzidziusia ale maz niestety jest jedynakiem i chce by jego córka tez była jedynaczka, bo wg niego to lepsze :(

Gość gośćwkość
Czemu pomagasz mu ręką a nie ustami?

Gość gość
Bycie jedynakiem/jedynaczką to nic fajnego, a raczej wprost przeciwnie- straszna zmora. :o Skoro jednak Twój mąż nie chce drugiego dziecka to nie rób nic wbrew jemu i nie kombinuj- to powinna być wasza wspólna decyzja, może kiedyś zmieni zdanie.

Gość gośćilys
A to juz chyba nie Twoja sprawa prawda ? :)

Gość gośćilys
Nie kombinuje, kochamy sie tak jak on chce... tzn my. Stosunek przerywany i seks przed sama miesiączka do końca bez zabezpieczenia... :) oczywiście sa rozmowy i moze za rok czy dwa będziemy ske starać ale ja bym sie cieszyła jeśli z tego przerywanego cos by jednak wyszło

Gość gośćilys
Z reszta nie bardzo raczej sie da zdecydować za męża :) razem prowadzimy kalendarzyk i on dobrze wie kiedy mam płodne dni a kiedy nie :) oczywiście mniej więcej bo w dzisiejszych czasach kalendarzyk nie jest juz tak ceniony, ale oboje nie lubimy prezerwatyw wiec stosunek przerywany nam odpowiada duzo bardziej. Hormonów brać nie moge

Gość gość
Bycie jedynakiem/jedynaczką to nic fajnego, a raczej wprost przeciwnie- straszna zmora. pechowiec.gif Skoro jednak Twój mąż nie chce drugiego dziecka to nie rób nic wbrew jemu i nie kombinuj- to powinna być wasza wspólna decyzja, może kiedyś zmieni zdanie. x coś takiego mogła napisać tylko osoba z rodziny dzieciorobów

Gość gośćilys
Ja jestem z rodziny gdzie była nas 3 i miałam super dzieciństwo, dlatego chciałabym zeby córka tez miała kogos bliskiego... maz jedynak k widze po nim i jego rodzicach ze ro nie zawsze okazuje sie dobre

Gość gośćilys
Jest tu jeszczcze ktos ? Jutro powinnam dostać @

Gość gośćmagda2809
Kobitki wypowiedZcie sie ja tez tak uprawiam seks z chłopakiem mam sie bać ?

Gość gośćpolaola
Na bzykam sie tak od 2 lat i zero wpadki także ja bym sie nie bała

Gość gość
Z mezem uprawialismy po slubie stosunek przerywany bez wzgledu na to czy to dni plodne czy nieplodne przez 4 lata. Nie wpadlismy. Po 4 latach gdy zapragnelismy dzidziusia udalo sie odrazu przy pierwszym cyklu staran :-) dodam ze to ciaza blizniacza dwujajowa takze wczesniej tez moglam miec podwojne jajeczkowanie takze jeszcze wieksze szanse ale w ciaze przy stosunku przerywanym nie zaszlam.