Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

25 lat i dziewica?

Polecane posty

Gość gość

jak to mozliwe???

Gość gość
Aseksualna, bardzo niskie libido, nieurodziwa, seks traktowany jako zło konieczne, fanatyczka religijna, odizolowana od świata.

Gość gość
Możliwe. Wiem po sobie. Jestem ładna, mam powodzenie, 28 lat i jestem dziewicą. Po prostu nie spotkałam faceta, którego bym pragnęła wystarczająco, żeby iść z nim do łóżka. Nie jestem fanatyczką religijną, dużo obracam się wśród ludzi. Skończyłam studia, mam pracę, dużo przyjaciół. Miałam kilku chłopaków w życiu, ale za każdym razem to nie był ten odpowiedni dla mnie. No i tak zostało.

Gość gość
Nikt cie nie chce lub jestes zimna ryba.

Gość gość
Autorka napisała czemu jest dziewicą ale inni wiedzą lepiej. Nie dała żadnemu z was i dobrze. :)

Gość gość
lepszy sort, ot co

Gość gość
stereotypy.. można mieć duże libido i ogromną ochotę na seks - wystarczy jednak, że się go silnie łączy z miłością a na milość się nie trafiło jeszcze. ja póki co nie miałam chłopaka bo tak wyszło no i seksu też nie było bo co?? na imprezie ma to być z byle kim? z kolegą? bez sensu!

Gość gość
25 lat i nie zakochać się jeszcze? Co za zimna ryba bo nie powiesz, że mieszkałaś w jakimś zakładzie zamkniętym i nie miałaś w kim;)

Gość gość
szanująca się kobieta, czeka na tego jedynego, możliwe, że religijna nie widzę w tym nic złego żeby być w tym wieku dziewicą. Brawa dla tej kobiety to rzadkość żeby kobieta w tym wieku tak się szanowała!

Gość gość
bo teraz to puszczalstwo, sypianie w każdych we związkach, nie trzymanie cnoty dla męża prawiczka przerażające co robią dzisiejsze kobiety.

Gość gość
im później tracisz dziewictwo tym lepiej dla przyszłego związku i małżeństwa.

Gość gość
No cóż w 90% przypadkach jest to spier/do/le/nie dziewicy, a w 10% nie znalezienie samca alfa (jest ich mało) i brak chęci na danie doopki pozostałym samcom. Różnie to bywa, nie można osądzać.

Gość gość
0/10 nawet 15 letnie dziewczyny w 50% uprawiaja seks a do 18 noe ma zadnej dziewicy.

Gość gość
Jak ktos wyzej napisal, jak mam "dac doopki" byle komu, np niewyglednemu samcowi beta, wole nikomu. Co to za przyjemnosc spac z byle kim?

Gość gość
gość dziś lepiej z prawiczkiem który nigdy tego nie robił poznacie swoje ciała