Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bingol moze jest szurniety, ale dobrze pisze, nikt was nie szanuje w UK

Polecane posty

Gość gość

Bingol dobrze pisze. Myslicie, ze jestescie szanowani w UK ? :D i moze jeszcze przez Brytyjczykow ? :D:D hahahahahha koń by się uśmiał

Gość gość
bingol to ty cwelu. Smiej sie cwelu z PLU, tylko to ci pozostalo, smiech przez lzy spier!dolino polaczkowa. :D gdyby mnie nie szanowali to by mi nie dali pracy i awansow i nie placili tyle ile placa :D nie, nie jest to minimalna ale pocieszaj sie cwelu ze jest albo mniej moze byc w twoim przyglupim lbie co nawet podstawowki skonczyc nie umial :D

Gość gość
bingol to ty cwelu. Smiej sie cwelu z PLU, tylko to ci pozostalo, smiech przez lzy spier!dolino polaczkowa. :D gdyby mnie nie szanowali to by mi nie dali pracy i awansow i nie placili tyle ile placa :D nie, nie jest to minimalna ale pocieszaj sie cwelu ze jest albo mniej moze byc w twoim przyglupim lbie co nawet podstawowki skonczyc nie umial :D Xxxxxxxxx Dawno mnie tu nie bylo BUEEEHHHEEEE widze ze nic sie nie zmienilo. Widac ze cweluch bingol nadal ujada z zazdrosci :D a tak w sumie je!be co ktos o mnie mysli (brytyjczyk czy polaczki) oprocz jednej osoby, wazne zeby kaska na koncie sie zgadzala przyglupie :D pozdrow matke ktora cie utrzymuje nieudaczny darmozjadzie posozytniczy :D bingol cwel z podstawowym niepelnym BUEEEHHHHEEEEAAAHHHAAAHHAAA :D

Gość gość
bingol to chuj i p***a i w nocy gwizda!!

Gość gość
U mamy ma trzy kurki w umywalce i szczerzy kły w swojej bezsilności. Co za po/je/b!

Gość gość
Nie ma w PL trzech kurków, wszyscy maja jeden. Pełna cywilizacja. Nie to co wiocha zwana uk, tam poza londynem psy doopami szczekaja.

Gość gość
U Bingola są trzy kurki bo on ma polski dobrobyt.

Gość gość
To prawda wuefista ma jeden kurek czyli ok pokazywał kiedys tutaj zdjecia swojej kawalerki.... uki zazdroszczą bo maja dwa i landlorda musza sie słuchac:D

Gość gość
Bingol ma trzy kurki. To jest stwierdzone. Trzeci kurek ma w pustym łbie.

Gość gość
Peerdoly w kółko to samo i przytakuje sobie, brązowy szczur z trzema kurkami.

Gość gość
Wuefista to legenda tego forum. Jest tutaj od 1998. Bez niego forum nie istnieje.

Gość gość
Szczerzy kły i tyle. Pisze w kółko to samo, już nudny jest z tymi swoimi trzema kurkami.

Gość gość
Szczerzy kły i tyle. Pisze w kółko to samo, już nudny jest z tymi swoimi trzema kurkami.

Gość gość
Dobrze wam mowi POLACZKI , ma racje

Gość gość
Tak, tak, tak sobie tłumacz i przytakuj sobie.