Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

precz z 500 plus

Polecane posty

Gość gość

to pisowce winni z własnych majątków płacić te 500+ jak mają ochotę a nie płacić pieniędzmi podatników za leżenie i pieprzenie się, zgroza, tym pisowcom to już całkiem sperma ogarnęła mózg

Gość gość
siedzi taka p***a w domu i tylko c**e nastawia , bo nie chce sie isc do pracy

Gość gość
Uspokój się lobuzie jeden, przytulam.

Gość gość
przeciez te pieniadze dostali ludzie ktorzy juz maja dzieci , chyba nikt nie jest tak szalony zeby zachodzic w kolejne ciaze dla 500 zl bo te pieniadze nie beda na zawsze

Gość gość
mylisz sie wlasnie zachodza w kolejne ciaze

Gość gość
Ile znasz takich osob , masz jakies dane statystyczne?

Gość gość
a na cholerę ci dane statystyczne, fakt, ze puste pisowce płacą za pieprzenie i rozmnażanie się ci nie wystarczy zamiast dać godne wynagrodzenia np. 500+ dodatku do wynagrodzenia a to, że ma ochotę pracować, a nie ma się ochotę pieprzyć i rozmnażać.

Gość gość
ale kto ci broni leżeć i pierzyć się?

Gość gość
ciekawe ile stron osiągnie ten topik właśnie takie mają tu największe branie a gimbus się cieszy :-( ech niestety rozumu człowiek się nie nauczy z tym poniekąd trzeba się urodzić tak jak i z ubraniami można kpić wszystko ale mieć klasę i styl to już swoją drogą poziom wypowiedzi tu nawet nie każe się wysilać mojemu umysłowi :-)

Gość gość
biedna kaczyńska marta dostaje, no bo za co ma kupić dzieciom chleb, co tam jedno dziecko, to nie dziecko, ono nie powinno zyć według pisowców

Gość gość
To jest śmieszne żeby za darmo kasę dawać.

Gość gość
Wole 500 plus niż mam czytać o tym ,że tak jak PO wpierdzielali osmiorniczki

Gość gość
Program 500+ ma podnieść liczbę urodzin dzieci w Polsce to jego założenie.Jest rodzina mają dwoje dzieci 13 i 6 lat ,więcej dzieci nie planują.Te dzieci zostały "zaliczone"do grona Polaków już wiele lat temu.Jak ta rodzina przyczyni się do zwiększenia liczby urodzeń dzieci po wprowadzeniu 500+???Proszę o logiczne odpowiedzi,żebym zrozumiała to nawet ja.Jestem w miarę inteligentna mam wykształcenie wyższe techniczne.Czekam...

Gość gość
Czyli nikt mi nie odpowie?Tak jak się spowiedziałam

Gość gość
brawo 500plus nareszcie dolaczamy do Europy

Gość gość
Wczoraj jakaś ministra się wypowiadała, że w porównaniu z analogicznym okresem roku ubiegłego, w tym roku urodziło się ok. 5 tyś. dzieci więcej. Z tym że to chyba sondaż pisowski,więc może być daleki od prawdy. Oni akurat potrafią nagiąć prawdę na swoją korzyść, wystarczy Wiadomości obejrzeć, istny kabaret. Teoretycznie, jeżeli 500+ jest przyznawane od marca 2016, mogły nastąpić masowe zajścia w ciążę, które teraz właśnie miałyby swój finał, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć.

Gość gość
autorze ty naprawdę powinieneś się leczyć :-) 0

Gość gość
8 17 Ja może Ci coś napisze moja siostra ma dzieci 18 lat i 13 lat z czego 18 lenie dopiero w tym roku ma mieć osiemnaste urodziny .Nie chciała mieć nigdy więcej dzieci ,ale przekalkulowała sobie , że jak urodzi kolejne to będzie miała 1000 zeta jeszcze przez 5 lat , a jak nie urodzi to nie będzie miała nic wzięła się za robot i Termin ma na sierpień :-) więc jednak ten program wpływa na dzietność i mentalność posiadania dzieci

Gość gość
Ale moje pytanie dotyczyło konkretnie tej rodziny.Pobierają 500 zł i jak ich rodzina wpłynęła na podniesienie dzietności odkąd wszedł w życie ten program?

Gość gość
No ich rodzina akurat nie wpłynęła. Ale wpłynęły inne. To jest właśnie statystyka.

Gość gość
NIKT nie odpowie,bo tego nie da się logicznie wytłumaczyć.Sama urodziłam dwoje dzieci.Teraz okazuje się,że mam w domu jedynaka.Mam też 19 latka uczącego się.Proszę nie pisać,że ma iść do pracy .Tak piszą osoby 'studiujące" dwa razy w miesiącu prawda???Mi rodzice pomogli w zdobyciu wykształcenia pomogę i ja.Chcę aby moje dzieci miały wybór gdzie będą mieszkać i pracować a do tego potrzebne jest dobre wykształcenie

Gość gość
To jakoś moja bliższa ani dalsza rodzina nie podniesie statystyk

Gość gość
To dlaczego biorą pieniądze jeśli nie przyczynią się do podniesienia statystyk???

Gość gość
Kogoś siostra rodzi kolejne dziecko aby przez następne 5 lat dostać 60000 od państwa.Czyli potem przez kolejne 13 lat będzie te młodsze wychowywać za te pieniądze?Nie wierzę,w jakim ja kraju żyję???

Gość gość
statystyka statystyką a ja dziś czytałam artykuł o 20 latce zabitej przez pijanego kierowcę , osierociła 4 miesięczne dziecko :-(

Gość gość
To jest piękne ! Wiwat 500 plus !!!

Gość gość
tak u mnie 5 sąsiadek w kolejnej ciąży a tak sie zarzekały że nigdy wiecej dzieci zanim pis wprowadził 500 plus

Gość gość
jednak baby są nie do zapieprzenia, do pługa z nimi i orać pole