Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wesele na 80 osob za 25 tysiecy? Czy da sie radę za taka kwote zrobic wesele?

Polecane posty

Gość gość
Pewnie zalezy gdzie. Ja robilam na 65 osob. Na lokal zaplacilam 8 tysiecy, ciasta osobno, dj 1500, wodka juz nie pamietam ile wyszlo i wino. Ale mysle ze zmiescilismy sie w 20 tysiacach.

Gość gość
Zalezy gdzie. My mielismy na 86 3 lata temu z poprawinami i wyszlo na 26 tys ale nie placilismy od talerzyka tylko wynajelismy sale kucharke i dekoratorke. Jedzenia bylo duzo a wesele trwało od 17 do 5 rano

Gość gość
Jeśli w wiejskiej remizie, to tak

Gość gość
Zależy gdzie, jaka kwota za osobę. Ile godzin będzie trwało, jaka orkiestra czy z poprawinami itd itd. Ja miałam na 130 osób koszt ze wszystkim 70 tysięcy. Ciułane przez 2 lata z ciężkiej pracy.

Gość gość
Ogólnie tak, ale to zależy gdzie i jaki Cię interesuje standard. Musisz przemyśleć kwestie organizacyjne, skąd są ci goście, czy muszą mieć zapewniony nocleg (jeśli tak to gdzie). i wiele, wiele innych spraw. Za tą cenę, na ta ilość gości raczej nie będzie to wielki wypas, raczej skromna impreza, gdzie na większości będziecie musieli oszczędzać, ale myślę, że to realne.

Gość gość
My robimy małe wesele w restauracji biesiada.com.pl. Mają bardzo dobre oferty i bardzo dobre ceny. Warto wejść na ich stronę i zobaczyć cała ofertę.

Gość gość
Ja miałam w pięknym miejscu z hotelem dla wszystkich gości. Z poprawinami do 22:00 . Było 96 osób, ogólnie super jedzenie, orkiestra, kamera, fotograf itd itd. Wyszło 50 tysięcy. Ale da się taniej. Nie każdy musi mieć wesele w sali za nie wiadomo ile....

Gość gość
Ja miałam na 130 par, ale t kosztowało naszych rodziców prawie 200 tys złotych. Ale było cudownie.

Gość gość
A ja na 30 osób. Wyszło 2 tysiące.

Gość gość
gość dziś Ja miałam na 130 par, ale t kosztowało naszych rodziców prawie 200 tys złotych. Ale było cudownie. Ci wasi rodzice to albo baardzo bogaci, albo baaardzo głupi. Stawiam że i to i to. Bo czy warto wywalać tyle kasy jak i tak nie długo rozwód?