Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela kluczbork to nie dziura bo

Polecane posty

Gość gość

W Kluczborku otwarto prywatny szpital neurochirurgiczny ... www.nto.pl › Wiadomości › Kluczbork 28.01.2016 - W Kluczborku otwarto prywatny szpital neurochirurgiczny Vital Medic, ... w Wojewódzkim Centrum Medycznym, który będzie operował także w ... Vital Medic – CENTRUM LECZENIA KRĘGOSŁUPA www.vitalmedic.pl/ Szpital Vital Medic w Kluczborku specjalizuje się w kompleksowym leczeniu ... sprzętowi medycznemu oraz doświadczonej kadrze medycznej realizujemy ... ‎Diagnostyka · ‎Oddziały · ‎POZ · ‎Placówki PGM - Polska Grupa Medyczna - Kluczborskie CK www.pgmedyczna.pl/a/kluczborskie-ck/0 To jest szpital na miarę XXI wieku. Oddział kardiologii kluczborskiego Regionalnego Centrum Chorób Serca i Naczyń, kierowany przez ordynatora lek. med.

Gość gość
W Kluczborku powstanie centrum medyczne na światową skalę Nowa Trybuna Opolska-19.04.2016 Blisko 42 mln zł pochłonie budowa nowoczesnego centrum badawczo-rozwojowego w Kluczborku. Szkolić się tu będą studenci wydziału lekarskiego z Opola i ...

Gość gość
JYSK   Sklep meblowy Adres: Galeria MIODOWA, ul., Byczyńska 101, 46-203 Kluczbork Telefon: 22 288 59 00 Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · 10:00–18:00 Zaproponuj zmianę

Gość gość
Galeria Miodowa www.galeriamiodowa.pl/ Kik Pn-Sb 9.00-20.00 Nd 10.00-18.00 MediaExpert Pn-Pt 10.00-20.00 Sob 9.00-20.00 Nd 10.00-19.00. ADRES Ul. Byczyńska 101 46-203 Kluczbork ... Ta strona została przez Ciebie odwiedzona w dniu 08.10.16. Galeria MIODOWA, Byczyńska 101, 46-203 Kluczbork

Gość gość
kluczbork jest 30 km od polkowskiego i 35 od namyslowa a mój najblizszy mcdonalds jest tez 30 km od polkowskiego Restauracja McDonald's   4,247 opinii z Google Restauracja Adres: Solidarności 26, 63-600 Kępno Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · 07:00–00:00 Telefon: 694 495 929 Zaproponuj zmianę Opinie z internetu

Gość gość
PS w Kluczborku jest sąd właściwy i prokuratura dla Namysłowa oraz salon fiata a w Kępnie salon traktorów autem do tych miast można w mniej niż w pół godziny dojechać szybciej niż ty z jednej części miasta na drugie stojąc w korkach

Gość gość
A z Polkowskiego do Opola jest 60 km a z Polkowskiego do Wrocławia 75 km czyli godzina drogi dalej twierdzisz ze mieszkam na dalekiej prowincji? PS gdyby nie wieś i rolnicy to byś z głodu w mieście zdechł

Gość gość
Gdyby nie wieś to byś z głodu w mieście zdechł ps do autostrady A4 mam 70 km i w 4 godziny od Polkowskiego jestem w Zakopanem z Polkowskiego w połowie drogi do Wrocławia jest 45 km z Polkowskiego i 30 km od Namysłowa ps chodzi o drogę ekspresową S8 prowadząca od WROCŁAWIA PRZEZ ŁÓDŹ WARSZAWE AŻ DO BIAŁEGOSTOKU PS I W 3-4 GODZINY MOGE BYĆ W WARSZAWIE

Gość gość
Dalej twierdzisz że Kluczbork to dziura?

Gość gość
I co? PS i nie pisz ja prdl tylko ja Pier...

Gość gość
Poczytaj powyższe komentarze i odpisz co sądzisz zatkało cie?

Gość gość
Kluczbork to nie dziura