Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żona to darmowa niewolnica

Polecane posty

Gość gość

nie wiem po co kobiety idiotki wychodzą za mąż żeby urodzić bachora i później zapieprzać za darmo? zauważcie że prostytutce się płaci, sprzątaczce się płaci a kurze domowej nie. Jest zwyczajnie niewolnica swojego męża. Kura domowa to niewolnica no takie są fakty.

Gość gość
kobiety mają tak ukształtowaną psychikę że są s******lonami genetycznymi robią za darmo LATAMI i jeszcze się z tego cieszą kretynki.

Gość gość
Bycie żoną to cos pięknego, to milosc, macierzynstwo, dbanie o najblizsze osoby i utrzymywanie domowego ogniska... ale tacy jak ty nigdy tego nie pojmą. Niewolnica to baba karierowiczka pracoholiczka.

Gość gość
"Bycie żoną to cos pięknego, to milosc, macierzynstwo, dbanie o najblizsze osoby i utrzymywanie domowego ogniska... ale tacy jak ty nigdy tego nie pojmą. Niewolnica to baba karierowiczka pracoholiczka. " nie kretynko :D jesteś darmową niewolnicą i łudzisz się że mężuś cie kocha a tak naprawdę bzyka na boku ładniejsze i jędrniejsze, miłość wygada po 5 latach w 80% małżeństw. aaa może nie bzyka bo jest pasztetem wtedy wali konia non stop albo co gorsze łazi na d*****.

Gość gość
jak żona pracuje i ma własne pieniądze to ok inaczej jest niewolnicą bo nie dostaje wypłaty za swoje wysiłki, wszystkim się płaci tylko nie żonom czy to nie żałosne :O

Gość gość
Kobiety pogódźcie się że facet się z wami związał żeby mieć darmową niewolnicę nadstawi d**y (za darmo), zrobi obiad (za darmo), urodzi dziecko i je wychowa (też za darmo). Umiecie myśleć? gdybyście umiały już dawno byście na to wpadły

Gość gość
żona jest niemal jak murzyn w dawnych czasach nie aż tak bardzo ale nie da sie ukryć że jak pracuje latami za darmo to coś nie tak, co nie?

Gość gość
Jeśli facet jest burakiem, który uważa, że kobieta ma dawać d**y na zawołanie, nie sprząta, nie zajmuje się dziećmi i nie gotuje to jego żona jest kurą domową. Jeśli facet dba o to, żeby żona miała taką samą satysfakcję z seksu co on, dba o dom, gotuje, dostrzega + żony i chce, żeby się realizowała to mamy piękne małżeństwo.

Gość gość
Wiem to od dawna. Jestem30 lat po slubie a dopiero od 10 lat odplacam pięknym za nadobne. Wczesniej plakalam i kochalam.

Gość gość
Wiem to od dawna. Jestem30 lat po slubie a dopiero od 10 lat odplacam pięknym za nadobne. Wczesniej plakalam i kochalam.

Gość gość
Wpis z dyskusji obok: gość dziś 12:10 dokładnie tak jak piszesz. Mój kolega ma firme budowlaną i jak tylko weszło 500plus dwoch pracowników (jeden 6 drugi 4 dzieci) zrezygnowali z pracy, bo dochód przekraczał 800zł za osobę. Teraz opowiadał, że jedna żona dzwoni z płaczem i prosi żeby go wziął spowrotem bo nic nie robi tylko chleje na umór. Ale kolega już wziął ukraińców na ich miejsce. Oni nie marudzą tylko tyrają za 10zł za godzinę. xxxx

Gość gość
Ja nie rozumiem, jaka niewolnica. Niewolnicą to ja bym dopiero była, gdybym była z tym wszystkim sama. Od kiedy mieszkamy razem z już teraz mężem, dzielimy różne obowiązki, więc czuję się doskonale odciążona. Okej, może jest np. więcej do zrobienia na obiad, ale za to mąż przynosi ciężkie zakupy. Sprzątamy razem, po większe zakupy też jeździmy razem i zawsze to dwie osoby do noszenia. Gdybym była sama, to też musiałabym sama się dziećmi zajmować, a tak mąż pomaga. Jak jestem zmęczona po pracy albo źle się czuję, to zawsze jest druga osoba, która to ogarnie (oczywiście działa to w dwie strony) Małżeństwo jest super!

Gość gość
darmowa niewolnica to ta, co żyje z jakimś - jak to dziec***iszą- "kolesiem" na kocią łapę, robi mu loda i te inne i zastanawia się: "oświadczy sie kiedyś czy nie?" bo może sie oświadczy, a może za pół roku kopnie w tyłek i przyprowadzi następną, co lepiej robi loda i ma większe cycki.

Gość gość
13:33 wole byc idiotka, kretynka czy co tam jeszcze sb chcesz mnie nazwac, niż nigdy nie zaznac milosci i ciepla drugiego czlowieka ;) wy prawiki naprawde jestescie zalosni z tymi topikami, swoje frustracye wylewacie na czarne literki na bialym tle, naqwet mi was troche zal :--( pozdrawiam i zycze zebyscie sie kochali i lubili :---*

Gość gość
jestem autorem kobietą idiotko z ostatniego postu i piszę prawdę, jakiej miłości i ciepła :O ? z miłości nie wyżyjesz zobaczysz jak mąż cie kopnie w d**e co to za miłość hahahhaha miłość jest do czasu...

Gość gość
Dziewczyny nie nadskakujcie facetom i miejcie oczy szeroko otwarte. Jeśli biegacie z ciastami, sprzątacie po nich i ciągle wybaczacie to same szykujecie na siebie bat. Facet woli kolegów? Nigdy nie możesz na niego liczyć? Nie pamięta o Twoich urodzinach? Coś z nim nie tak. Zamiast tkwić w g*****e lepiej pozbyć się pasożyta. Większość kobiet ma postawę życzeniową i mamy tego skutki. Buc nie zmieni się po ślubie, ani po urodzeniu dziecka w normalnego faceta. Burak urodził się burakiem i burakiem zdechnie. Zauważcie, że zwierzęta bardziej przebierają. Wybrakowany samiec zdycha jako prawiczek. Tak powinno być. Facet może nie mieć ręki, ale musi mieć zasady i być dobrym człowiekiem. Egoiści nigdy nie powinni mieć dziewczyny.

Gość gość
" Zauważcie, że zwierzęta bardziej przebierają. Wybrakowany samiec zdycha jako prawiczek. Tak powinno być." zgadzam się :)

Gość gość
Autorka ma racje zresztą były badania że generalnie to najgłupsze kobiety chcą zostać matkami, laska która juz jako 14-latka marzy o piątce dzieci bawi sie tylko lalkami zazwyczaj jest szokująco tępa. Wiąże się to z tym, że nie potrafią takie istoty myśleć logicznie. Tak na logikę kobieta nie ma żadnych korzyści z macierzyństwa i bycia żoną.

Gość gość
kobiety nie myślą

Gość gość
halooo niech się jakaś niebieska zarejestrowana wypowie szczęśliwa matka Polka niewolnica :D

Gość gość
14:19 Jako 14 latka nie bawiłam się w bycie mamą. Macierzyństwo to piękna sprawa, ale moim zdaniem lepiej poczekać z tym do 30+. Nie potrafiłabym być tylko matką. Mam swoje pasje i chce się rozwijać. Partner powinien być odpowiedzialny i nie zwalać wszystkiego na kobietę. Dzieci są przecież wspólne.

Gość gość
Kobiety powinny być niezależne finansowo. Kura domowa może mieć problem po odejściu męża.

Gość gość
Widać autorka samotna... nic tylko współczuć :)

Gość gość
no przecież po cos jesteśmy tu na Ziemi, jak ktoś nie planuje rodziny (męza ani dzieci) to nie przysluży się dla spoleczenstwa w żaden sposób ;) wciąż mamy niż demografixczny. A zresztą po co żyć, skoro nic sie po sobie nie zostawi? puste takie zycie

Gość gość
"no przecież po cos jesteśmy tu na Ziemi, jak ktoś nie planuje rodziny (męza ani dzieci) to nie przysluży się dla spoleczenstwa w żaden sposób" nie zesraj się, zrobieniem bachora nie przysłużysz sie społeczeństwu szczególnie jeśli odziedziczy inteligencję po takiej matce jak ty :O przysłużyli się ci co wynaleźli komputery, telefony, internet itd.

Gość gość
18:33 tych co wynalexli komputery tez ktoś musial urodzic ;)

Gość gość
ci co tak psioczą na rodzinę, niech mają pretensje do własnych rodziców , że sie pobrali i zrobili takiego głupka.

Gość gość
no i dobrze, jak głupie baby rodzą po kilkoro dzieci to winni faceci ich z rana walić w łeb aby dobrze opiekowały się dziećmi i ogarniały dom