Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kama94kamila

Co zrobić?

Polecane posty

Gdyby facet, który się o was starał, Mówił jak mu zależy nagle zmienił się, zaczął olewac i ostatecznie napisał, że nie spodobał się mu wasz charakter w pewnych sytuacjach i nie chce związku? Dodam, że mówił, że mnie kocha, spaliśmy razem... teraz odzywa się sporadycznie a ja zakochałam się w nim i bardzo tęsknię

Gość gość
Albo chciał zaliczyć, albo może pomyślał, że Ty jednak nie traktujesz go poważnie i sobie uciekł.

Mógł pomyśleć, że nie traktuje go poważnie, po tym jak zapytałam czy bedziemy razem? Chciałam się spotykać, on pozniej już nie. Napisał, że meczy go temat zwiazku i nie chce dziewczyny. Ja do niego piszę, mowie, ze zmienie to co mu nie odpowiada, to juz nic nie odpisal na to.

Gość gość
Nie pisz już do niego. zajmij się sobą chociaż wiem ze to trudne ale siłą go nie zmusisz ani smsami a jak zobaczy że odpuscilas to może zateskni. a tak poza tym to znalazlabym innego a ten pacan niech zazdrości

Gość gość
Czyli chciał zaliczyć.

Tylko, ze ja go naprawde kocham, nie umiem zapomnieć o nim. Nie mam sił się juz prosić. Piszę, ze tesknie, ze caly czas czuje to samo on nie odpisuje na to. Mówi, ze sama tego chciałam. :(

Po tym jak spalismy razem, jeszcze pisał sms i na facebooku, jednak nie chciał się spotkać, tłumaczył, że jest bardzo zapracowany, że czasem nie ma sił sie nawet umyć.