Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposoby na wywołanie porodu

Polecane posty

Gość gość

Mamusie jutro mija termin porodu, niestety nie mam zadnych objawów porodu.. stosowalam różnych metod, sprzatanie, chodzenie po schodach nie działa, słyszałam, ze współżycie z partnerem jest bardzo pomocne, ale czy to na pewno działa? Podzielcie sie swoimi sposbami. Za żarty i bezmyślne komentarze podziękuje :)

Gość gość
Ja wlasnie wywolalam aobie poeod kochalam sie 3 razy pod zad i musial maz isc do pracy cperma rozpuszcza cos tam w srodku w kazdym razie kochalismy sie od 8 o 9 wyszedl o 11 odszedl czop i bardzo bolalo i pojechal do szpitala urodzilam naa drugi dzien o 16

Gość gość
Ja bym nie potrafila kochac sie gdzie przy tej wielkosci i koncu ciazy dziecko bedzie mialo obijana glowke penisem. Spacery spacery

Gość gość
2 lyzki oleju rycynowego popitego soiem ananasowym- dzuen przed terminem. Taka poradę otrzymałam od gina i poloznej i zadzialalo.

Gość gość
Spacer 3 km, wieczorem sex a potem duuzo śmiechu ;-) i odeszły mi wody

Gość gość
obijaną główkę?? jeju że Ty wierzysz w takie coś.Czasem jak ma pomóc to warto spróbować. poza tym trzeba to robić "od tyłu" bo brzuch przeszkadza a penisa trzeba mieć chyba 30cm żeby coś zrobić dziecku

Gość gość
Dziękuję za każdą pomoc, na pewno postaram sie skorzystać z każdej możliwej opcji oraz przytulanki z mężem :) oby pomogło :)