Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam faceta :)

Polecane posty

Gość gość

Mam 26 lat, jestem zodiakalnym Bliźniakiem i numerologiczną 6. Mam ciemne, dlugie włosy i niebieskie oczy. Lubię uczęszczac na przeróżne wydarzenia kulturalne, np. na jazzowe koncerty, w ogóle kocham muzykę :) Nie jestem statystyczną Polką, lubie czytać książki. Mam 2 koty - Puszka i Milusię. Od faceta oczekuję klasy i inteligencji ;) oraz raczej wysokiego wzrostu, bo sama jestem wysoka, najlepiej jakby był zodiakalnym Strzelcem bądź Wagą :)

Gość gość
Cześć mam 25 lat jestem wysokim szatynem o zielonych oczach. Jestem inteligetny, sympatyczny, opiekuńczy, romantyczny i uwielbiam koty może się poznamy?

Gość gość
A dasz sobie wylizac o***t?

Gość gość
Daj sobie spokój,przez tą kafeterie straciłem całkowicie wiarę w normalne kobiety....

Gość adam57
Hej :) Mam 28 lat, też mam 2 koty. Jestem wysokim blondynem. Interesuję się ichtiologią, ale sam nie mam niestety akwarium ze względu na koty. Daj znać, a zostawię email.

Gość gość
Coś mi się tutaj nie zgadza: "Nie jestem statystyczną Polką," i "lubie czytać książki. Mam 2 koty - Puszka i Milusię. Od faceta oczekuję klasy i inteligencji :) oraz raczej wysokiego wzrostu" Jesteś typową Polką.

Gość gość
26 lat, jestem zodiakalnym Bliźniakiem i numerologiczną 6. ... Nie jestem statystyczną Polką, ... Mam 2 koty - Puszka i Milusię. Od faceta oczekuję klasy i inteligencji X Astrologia, koty, lecenie na kase. Podejrzewam, ze rowniez chcesz byc utrzymywana bo ktos musi pracowac na twoje wyjscia kulturalne.

Gość gość
Kochani, nic podobnego, takie prymitywne pobudki jak majętnsć faceta wcale mną nie kieruja :) Chcę po prostu, aby ktos umiał mnie zrozumieć, bo czasami mam wrażenie, ze tak naprawdę nie rozumie mnie nikt...

Gość gość
kota w worku sie nie bierze,wiec pokaz cycki bez tego niemasz szans ;-)

Gość gość
gość dziś 16:36 Jesteś prymitywny.... szkoda :(

Gość gość
Bo ja jestem trochę z innej planety ;) Kocham przyrodę, sztuke, lubię patrzeć w nocne niebo, czytać Dostojewskiego do poduszki... gdyby tylko znalazł się ktos kto by mnie zrozumial....

Gość gość
gość dziś 16:40 W żadnym razie. Skoro dla ciebie każda dziewczyna, która ma cos w głowie jest prowokacją, musisz byc bardzo zgorzknialym i cynicznym człowiekiem.

Gość gość
kosmitka a w gaciach ptak :-D

Gość Michał121212
A jestes dziewica?

Gość 43 cm w bicepsie
Zgadzam się, nie jesteś statystyczną polką, jesteś dużo poniżej przeciętnej skoro jesteś tak zdesperowana by szukać faceta na forum kafeteria.

Gość gość
Autorka tematu wydaje się całkiem w porządku. Widać, że jest indywidualistką - takie bardzo mi zawsze imponowały. Mam już jednak żonę i dzieci, więc nie w tym rzecz, że jestem zainteresowany. Mogę ze swojej strony polecić ci strony takie jak Onet Sympatia oraz http://snapczat.pl - tam można poznać fajne osoby :)

Gość gość
Michał - to trochę zbyt intymne pytanie, nie uważasz ;)? 43 cm w bicepsie - dlaczego tak uważasz? Wychodzę z założenia, że wszędzie można poznać wartościowych ludzi, nie ważne czy w świecie wirtualnym czy realnym. Być może tutaj rzeczywiście przeważają trolle i sfrustrowane kury domowe, ale mam nadzieję, że ktoś udowodni mi, że nie wszyscy tacy są :)

Gość gość
W ogóle dziękuję za tak duży odzew, to miłe że znalazło się tutaj tyle życzliwyhc dusz : )

Gość gość
Drogie dziewczę.Nie szukaj na kafe,bo trafi Ci się jakiś dewiant.A takich tu nie brak.

Gość gość
Autorko nie zwracaj uwagi na Michałka,on przebywa większość czasu w psychiatryku,taka sytuacja ; )

Gość gość
Michał, kochajmy się i lubmy się. Zero tolerancji dla nienawiści. Twoja mama nie jest dziewicą, a ja kochasz i lubisz, więc pilnuj języka i kulturka ma być :) !

Gość gość
gość dziś 18:27 Ojej, w takim razie współczuję :( mam nadzieję, że kiedyś będzie mu dane powrocić do pełni sil psychicznych :)