Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się coś zarobić podczas wyjazdu do UK?

Polecane posty

Gość gość

Czy przeciętny 20 latek na wakacjach może zaoszczędzić coś w UK pracując jako sprzedawca w MacDonaldzie?

Gość gość
pewnie że tak zależy jak będziesz żył wiadomo że jak skromnie to zaoszczędzisz

Gość gość
minimum wydatków w UK to jakieś 2100 funtów miesięcznie, a w Londynie to około 3000.

Gość gość
NIE. I kazdy bedzie cie tam nienawidzil.

Ja jestem w uk i nie mam zadnych wydatkow wiec skad te 2000 funtow na miesiac bnuahahahahhaha.

Gość gość
Jedź lepiej do Szwecji. Zarobki lepsze, bliżej do domu a Szwedzi lubią Polaków. Praca jest i wszyscy znają angielski. Polecam Szwecję.

Ja do szwecji sam chce jechac jak skoncze 25 lat, 25-26 lat, wtedy porzuce juz anglie na dobre, londyn to moj ostatni przystanek, i rzucam wszystko w cholere i jade do szwecji, glownie dlatego, ze poznalem kiedys dziewczyne stamtad a ogolnie to pasjonuje mnie ten kraj, i chce go objechac i mieszkac w jakims domie jednoro na szwedzkim osiedlu, szwecja jest ok, w anglii jest syf. Nie chodzi o multikulti, co tez, ale ogolnie nie polecam anglii. Chyba ze jestes muzykiem to jak najbardziej do anglii, ja wyjechalem i lepiej trafic nie moglem :P

a poza tym w anglii polak polakowi wrogiem. Tutaj z tego co widze to wsrod polakow przyjechala glownie tepa cholota, co robi w fabrykach za prawie minimalne place i zdaje im sie, ze sa nie wiadomo kim. W fabrykach polak zaraz idzie anglikowi kapowac na byle co, tzw. podpi3rdalacze. Polak polakowi tutaj nie pomaga, mozna o tym zapomniec, kazdy tylko chce z kazdego wyssac kazdy grosz. Ja sie do polakow nie przyznaje w tym kraju, znam tylko jednego polaka, ktory jest taki jak ja. Ogolnie nie polecam do anglii przyjezdzac, tutaj po prostu polak nie ma dobrze, albo sie zadajesz z anglikami i wpajasz w angielski klimat albo jestes smieciem polskim pracujacym na obczyznie.

Gość gość
Polak Polakowi wrogiem, i każdy Brytol cie nienawidzi Dalej chcesz jechać ? :P powodzenia