Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On nie ma czasu...

Polecane posty

Gość gość

Cześc wam wszystkim, nie mam z kim za bardzo pogadać więc piszę tutaj. Chodzi o to, że potrzebuję wsparcia. Od 2 msc mieszkam ze swoim partnerem, znamy się ponad dwa lata, a ze sobą jesteśmy rok. Odkąd zamieszkaliśmy razem wszystko się zmieniło, tzn: on jest czuły, kochany, ale nie ma dla mnie czasu. Ja pracuje na trzy zmiany, A on ma dwie pracę, przez co od rana do nocy nie ma go w domu, weekendy czasem ma wolne, a czasem zajętę. Ale co z tego że ma wolne, skoro w domu posiedzi godzinkę, max dwie i jedzie do rodziców... Tak w kazdy weekend... Nie mam już siły tłumaczyć mu, że potrzebuję jego obecności. Cały czas kiedy jego nie ma siędzę sama...

Gość gość
Znajdź kochanka.

Gość gość
powiedz mu żeby zrezygnował z jednej pracy ... ale wait, to mi przecież standard życia pogorszy ...

Gość gość
Wiele razy prosiłam, żeby zrezygnował z drugiej pracy... Ale on nie chce... Wystarczy nam to co mamy, oboje pracujemy ja zarabiam 2300 na rękę, mój TŻ w jednej pracy więcej. Mamy własnościowe mieszkanie po babci. Więc nie potrzeba nam więcej, dzieci nie planujemy przez najbliższe 5 lat. Ale pomimo tego on ma tą drugą prace, w której zarabia max 800 zł miesięcznie...