Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic z dzieckiem

Dziecko nie chce chodzic do szkoly w obcym kraju

Polecane posty

Gość gość
Autorko zle forum wybralas, 99% siedzacych tu mamusiek to margines spoleczny, chamki ktore geby dra jak przekupy na bazarze nie przebierajac w slowach, musialabys znizyc sie do poziomu rynsztoka zeby zrozumiec o czym klapia, musisz isc na inne forum gdzie siedza kobiety inteligentne z ktorymi mozna normalnie pogadac...bo tutaj to dno i kupa mulu.

Gość gość
Jej corka nie rozumie po wegiersku nic, wiec siedzenie w szkole jej nic nie da :P

Gość gość
20:42 To prawda , ze poziom w szkole w UK jest slabiutki, slabiutko z wiedza, slabiutko z kultura...

Gość gość
Mogla ja poslac do szkoly w Indiach hahah no prowo, albo wyjatkowa egoistka i idiotka Takich mamus nie brakuje, ja sie zle czulam w moim liceum, w PL, i tez to moich rodzicow nie obchodzilo... bylebym chodzila W 2 klasie przestalam :P i nie bylo c***ja, musieli mnie przeniesc. Co ja sie wycierpialam to wiem swoje...

Gość gość
Szkoły w UK to wylęgarnie matołów, którzy nie potrafią zbyt dobrze pisać. Sklepowe, jakieś robole, barmanki itp. bydło, które będzie głosować na UKiP i w przyszłości będzie tam następny Holocaust (poczytajcie komentarze o Brexicie napisane przez większość, którzy na to głosowali, rasistowskie i wulgarne).

Gość gość
ja obecnie od pol roku takze przebywam w obcym kraju i zastanawia mnie, JAKIM CUDEM ta dziewczynka siedzac sobie w klasie ma czegokolwiek sie nauczyc??? swietnie rozumiem, ze TERAZ NIE MUSI ospowiadac, pisac klasowek itp itd. ale kiedy bedzie musiala? za pol roku? za rok? i co? tak siedzac sluchajac zupelnie obcego dla niej jezyka nagle splynie na nia wiedza o czym oni w ogole pie/rdola??? to sobie autorko wlacz moze telewizje wegeierska w domu, i siedz wgapiajac sie w ich programy a potem powiedz szczerze tej corce czego sie naucyzlas z jezyka wegierskiego sluchajac co pie/rdola w telewizji.

Gość gość
Naturalnie dziecko wchlania jezyk jak ma 3 lata:P a jak jeszcze jestescie na wegierskim zaduupiu to mowia jakims wiesniackim dialektem czy akcentem Korepetycje nic nie dadza bo ona nie umie nic, a jezyk wegierski do niczego nie podobny

Gość gość
Gość 20:29 ! Jesteś w błędzię i boli mnie głowa jak słyszę takie głupoty że dziecko wieku trzech lat wciąga obcy język jak gąbka ! Głupota ! Ale prawda jest taka że jak z dzieckiem wyjeżdżasz i tu nawet w takim wieku jak autorki dziecko które zmienia kraj itd. bez problemu zacznie wchłaniać ten język i się nim posługiwać w piśmie i w mowie ale tylko wtedy kiedy musi go używać na codzień jak w szkole czy po za szkołą bawiąc się z dziećmi, a początki są zawsze trudne wszędzie !

Gość gość
"W błędzię" no ty nawet w jezyku ojczystym nie umiesz pisać analfabetko :D

Gość gość
Dziecko przestanie chodzic. Bedzie chodzilo wszedzie tylko nie do szkoly. Zaplacisz kare. I potem bedziesz wydawac na psychologow. Ja bym ci prawa rodzicielskie odebrala.